Wedding photos without facesOlen mietiskellyt kuinka tylsää kun en voi laittaa kuvia joissa näkyy ihmisiä.En halua rikkoa heidän yksityisyyttään vaikka antaisivat luvan rikkoa ja mieli saattaa aina muuttua jälkikäteen jos kuva on julkaistu netissä.Tänään äkkäsin että voihan minä niitä kuviani käyttää mutta rajaan ne niin ettei ulkopuolinen ihminen tunnista kuka kuvassa on.Tässä on serkkuni häistä pari kuvaa.
Vaikka kuvista ei voi lukea kasvojen ilmeitä minusta kuvista voi kuitenkin aistia tunnelmia/tunteita.Ylin kuva on ilman naamojakin iloinen...hei me mentiin naimisiin jiihaaa.
Mustavalkoisessa kuvassa hain raamatullisia vertauksia paratiisista (omena).Luultavasti mietiskelin hieman liian syvällisä juttuja mutta se antoi kuitenkin kuvalle tarkoituksen ja onnistui ihan kivasti.Tässä tuleva rouva on alttarilla.

I don't want to show peoples faces in my blog even if I had permission.Today I realise how I can show some photos witch I have taken without showing faces,I cut pictures so you can't reconize anyone.Even I have cut photos, I think there is still something left to watch,mood/feelings!!

Comments

 1. Ihania kaikki!

  Tekisipä mieleni päästä joskus syyshäihin;)

  ReplyDelete
 2. Kauniisti välittyy tunnelma näistä, ehkä jopa paremmin kuin normihääkuvista!

  ReplyDelete
 3. Lovely blog with beautiful photographs!!
  All the best.
  Ingrid x

  ReplyDelete
 4. Upeita kuvia taas! Tuo ylimmäinen kuva on ihan huippuhieno tunnelmaltaan, jotenkin niin täynnä iloa :)

  ReplyDelete
 5. No tosiaan, kuvista valittyy tunnelma hienosti. Olet onnistunut oikein hyvin ratkaisemaan ton ikuisuus ongelman ihmisten kuvien julkaisuun liittyen.

  Ma aloin koluaan taalla sun blogilla. Olen ihan innoissani, sun juttujen ja kuvien lisaksi loysin sun blogiluettelosta paljon mielenkiintoisia blogeja, jotka ovat multa jaaneet ihan huomaamatta. Taitaa blogiluetteloni kasvaa entisestaan. ;)

  ReplyDelete
 6. Great work Henrietta.

  greetings, Joop

  ReplyDelete
 7. Todella hyvin toimiva idea. Eka kuva on todella mukaansa tempaava ja kaksi alempaa koskettavia. Kaunista =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts