Tekemisen tuska


Olen siinä tilassa että liikaa tekemistä enkä osaa aloittaa mitään joten haahuilen,roikun netissä ja pähkäilen mistä aloittaa.Puita pitäisi tilata,on kylmä eikä ole mitään mitä takassa polttaa,onneksi on sentäs ilmalämpöpumppu.
Työt alkaa parin päivän päästä uuh.
Voiko työmaalle mennä kotirenttuvaatteissa vai yritänkö kaivaa jotain edes hieman fiksumpaa.
Puutarhaan pitäisi mennä siirtelemään kasveja,kanttailemaan ja vaikka mitä mutta ei hotsita.
Taidan keittää teetä mietiskellä taas lisää mitä tekisin,olis ne pyykitkin.Argh tällä aikaa kun tätä pusasin olis tehty jo vaikka mitä mutta ne työt ei ole kauhean kiinnostavia just nyt.


Comments

 1. Samoilla fiilareilla täälläkin. So much to do...

  ReplyDelete
 2. Mullakin kukkapenkkkien kanttaus ollut listalla vaikka kuinka monta viikkoa. Tänään tuli sellainen olo, että nyt. Välillä vain sisällä tekemässä ruokaa, riennän pian taas ulos.

  Mutta tuo tunne on tuttu, viikkoja olen vain lojunut vapaa-ajat;)

  ReplyDelete
 3. Minä taas vihdoinkin saan aikaiseksi, tuntuu että koko kesä meni vaan tuskaillessa tekemättömien töiden määrää. Olen nyt jokaisessa mahdollisessa välissä yhden villiintyneen kivikkopenkin kimpussa. Mutta kyllä teki hyvää pitää pitkä tauko ihan kaikista kotihommista ja olla vaan. Eihän ne asiat mihinkään karkaa. Paitsi nyt tietty lämmitysasiat vois olla ihan kiva hoitaa alta pois ennen talvea. :) Touhukkaita tai rentoja päiviä, ihan miten tuntuu parhaalta!

  ReplyDelete
 4. Tuota on ollut liikenteessä itsellä ja tutuillakin. Olis hyvä jos töihin voisi mennä ennen lomaa, loman jälkeen, alkuviikkoisin sekä loppuviikkoisin omissa kotivaatteissa ;-)

  Mäkin lähden keittämään lisää teetä, se tekee tälle flunssalle hyvää =)

  ReplyDelete
 5. Miten sitä naisilla on aina huono omatunto kun ei viitsi/ jaksa ja äideillä aina huono omatunto lapsistaan.Tunteekohan miehet samanlailla,epäilen.Naisille jaettu joku ylimääräinen omatuntogeeni joka aina aiheuttaa morkkista kaikesta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts