Hamina vuodesta 1653Tämä alkaa meneen jo matkailun edistämiskeskuksen hommiksi mutta nyt on tulossa kuvapläjäykset Haminasta.Koska Hamina on läheisin kaupunki mökiltä,tulee täällä aina piipahdettua torilla ostamassa -ah niin hyvää Pakkalan leipää.


Ortodoksisen kirkon pihamailta kylille päin.Ylimmässä kuvassa näkyy raatihuone.Ortodoksinen kirkko on rakennettu seuraamaan bysanttilaisia muotoja,jotta voisitte itse käydä joskus ihastelemassa en varmasti ottanut hienosta kupolista kuvaa:)
Vasemmanpuoleisesta ihastuttavasta talosta voi vuokrata itselleen pihakammarin yöpymiseen (Pormestarintalon pihakammari).Oikealla raatihuone,jossa mökkiläinen pääsi käymään vesiklosetissa.Ensimmäinen kerta kun poikkean minkään kaupungin raatihuoneelle vessaan,jännää..

Comments

 1. Voi veljet - nyt täytyy kyllä sanoa, että matkaopas viehättävien viettelysten pariin olisi paikallaan. Moni kirja kalpenisi viehättävien kuviesi rinnalla.

  ReplyDelete
 2. Voisin sanoutua päivätyöstä irti ja ruveta kiertää kaikenlaisia kuppikuntia ja kuvaan niitä jos joku maksais siitä vielä rahaa.

  ReplyDelete
 3. Dear Henrietta, you certainly offer stunning photos of equally stunning architecture! Your latest blog entries all show beautiful places and make me miss Scandinavia! ;-D

  Wishing you a lovely week!
  Helena

  ReplyDelete
 4. Olen samaa mieltä, voisit tehdä matkakirjan, joka samalla olisi valokuvakirja.

  Pidin varsinkin 2 ja 3 kuvien kuvakulmista =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts