Haastellinen


Haastellinen!
Inhoan ylikaiken sanaa haastellinen jota johtajat tuputtaa kaikessa, kun ihminen ei uskalla sanoa asiasta alavireiseen tyyliinä käytetään sanaa haasteellinen.No tästä penkistä voisi käyttää sitä sanaa jo ihan fyysisten ominaisuuksien puolesta kun ajattelee sen käyttötarkoitusta.

Joku matonen kokenut haasteena tämän lehden ja suoriutunut tehtävästä hienosti.Olisko haasteellista olla puiden istuttaja!Tulisin hulluksi kun huomaisin että laittamani puukuja kasvaa ihan vinossa joka suuntaan.Siinä sitten yrittäisit vuosia suoristella niitä tukemalla ja tarkkailemalla valon suuntaa mihin päin ne on kallellaan.20 vuoden päästä ne on niin isorunkoisia/vinossa että asialle ei voi tehdä mitään.Ajattele jos puukuja on istuttajan matkan varrella ja joka aamu hän näkee vinossa olevat haastelliset puut ja repii tukkaa päästä kun ne eivät ole suorassa...AAARGH.Haastellinen elämä.


Kaislikossa suhisee.Kaislikko on jotenki jännä paikka.Sinne ei haluu mennä paljain jaloin koska on inhaa mutta toisaalta olis jännää,siellä voi olla vaikka mitä kivaa ja kokea seikkailuja mutta hieman pelottaa kävellä siellä piilossa tietämäti mitä kohtaa.

Comments

 1. Tosiaankin "haasteellinen" penkki. Ihana oivallus. Ja samaa mieltä, haasteellinen on välillä ärsyttävän paljon käytetty adjektiivi. Rehellisempiä olisi tilalle vaikka kuinka, mutta niitä ei uskalleta käyttää. :)

  ReplyDelete
 2. Voi penkki raukkaa. Ihan sääliksi käy ; )

  ReplyDelete
 3. Hola Henrietta, sorry I can´t understand what is going on because the translation is not really good... it seems to me that you are having any kind of problem... hope it can solve soon.
  cariños,
  maria cecilia

  ReplyDelete
 4. Aika haasteellista olisi tuolle penkille istahtaa:))) Ja se puukuja, hahhahhaa ...mielessäni näin miten siinä hiuksiani repisin:))) Vähemmän haasteellista sunnuntai-iltaa sinulle:)))

  ReplyDelete
 5. Voi penkki-raukkaa... Kaunis tuo kaislikkokuva!

  ReplyDelete
 6. Dearest Henrietta,
  While Sweden is glued to TVs and radios to hear the outcome of the general election, I tiptoe around in the blog universe, trying to catch up with some missed blogging time.

  Strolling around in your beautiful world, my jaw literally drops in amazement. Your photography really is stunning, and you are so versatile in capturing everything from flower petals, insects, benches in black and white, to the amazing light in the forest, details and wholes, the living or the inanimate.

  Inspiring!!!

  Love from
  Helena, The Swenglish Home

  ReplyDelete
 7. Voisin ottaa haasteen vastaan ja istahtaa tuohon hiukan huteraan penkkiin odottelemaan haastemiehen tuomaa haastetta. Taidan kuitenkin olla pelkuri ja haaskata tilaisuuden ja sen sijaan pitää haaskaa. Eikun hauskaa.

  Olet oikeassa, enää ei puhuta suoraan ja sanota, että on pirun vaikeaa tai ikävää tai muuten vaan &¤#!#&%#¤!.

  Siitäkin huomimatta, upeita kuvia =)

  ReplyDelete
 8. Miksi ei uskalleta sanoa että on paskaa tai ikävää.Mekin ollaan menty amerikkalaiseen miellyttämisyhteiskuntaan missä ei voida puhua niinko asiat on vaan ulospäin pitää aina esittää että kaikki on superihanaa.Mua rassaa vähän sellainen,rehellisyys maan perii...

  ReplyDelete
 9. So beautiful!! I love these black and white photos.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts