Loviisan Wanhat Talot part IKävimme Loviisassa Wanhat Talot-päivillä 28.-29.8. ensimmäistä kertaa ja oli aikas makeeta.Otin valokuvia todella paljon ja on vaikeuksia karsia pois koska ei kai tänne voi satasivuista eeposta pykätä.Ajattelin laittaa kuvat osissa niin tulee katsottua hieman paremmin kuin kertapläjäyksellä.En ole laatinut muistiinpanoja kiertelemistä taloista joten en tiedä mikä talo kyseessä enkä sen paremmin historiaakaan.


Koska rakastan yksityiskohtia kuvatkin ovat sellaisia.Minulla ei ole laajakulmaa kamerassa eli suuria kokonaisuuksia en pysty kuvaamaan pienissä tiloissa.Ihmisiä oli paljon liikenteessä joten oli tuskaista saada kuvia joissa ei näy kiertelijöitä.
Nuorison makuuhuonetta ja vanhempien makuutilat.Upea hirsiseinä jätetty hieman rosoisena näkyviin.Sängyn päädyssä olevan seinärakelman takana oli ns.kodinhoitotilat.Minusta hyvin tehty talon tunnelmaan kevyt seinä joka ei pienennä tilaa liikaa ja toimii samalla kauniina taustana sängylle.
Yleensä en ole parvien suuri fani mutta nuorison tilassa minusta parvi saatu tehtyä kauniisti joka ei ahdista tilaa liikaa.Kuinka tunnelmallinen kylpyhuone.

Comments

  1. Ihania! Satasivuinen eepos tällaisia yksityiskohtia olisi kyllä enemmän kuin tervetullut, joten anna palaa vaan : )

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts