Marjan kauneus
Ruusunmarjat ovat kertakaikkisen kauniita.Väri on kutkuttava ja nuo "alapään kiehkurat" muodostavat kauniin lahjanarun:)
Ruusunmarjoilla on todettu monia terveysvaikutuksia muunmuassa nivelvaivojen hoitoon.
Tämä on kuin pieni iloinen huppelitila ennen krapulaa eli luonnon omaa iloittelua ennen puolen vuoden pimeyttä. 

Comments

 1. Dear Henrietta, even though I translate your blog the translation is like so funny that I don´t understand anything... so sad!! But I do understand the language of images, and yours, gosh!!! are really, really beautiful!!!
  Have seen the posts I have missed and oh fell so in love with those napkins hanging way up high to the wind and sun!!! lovely pictures!!!
  abrazos,
  maria cecilia

  ReplyDelete
 2. Language of images is more powerfull than google translater.When I'm really bored I sometimes use google translater for my blog and giggle cause it's so FUNNY.

  ReplyDelete
 3. Loistavia "muotokuvia" kielukoista!

  Google translatorille hekottelen itsekin välillä. Yksi parhaimmista toistaiseksi on, kun olin kirjoittanut blogiini, etten ole talvi-ihminen. Se oli käännetty "I´m not a man in the winter."

  Tää bloggerin kommentti-toiminto jaksaa sitten kiukutella jo toista päivää. Joka kerta tulee Service unvailable Error. Auttaa, kun painaa Päivitä-nappulaa selaimesta. Ainakin mulla.

  ReplyDelete
 4. Hauskaa,oikeesti pitäisköhän ruveta keräämään noita hauskimpia käännöksiä sais hihitellä useammin.
  Hyvä tietää toi päivitä-kikka koska olen pari kertaa kiroillut varsinkin kun runoillut jotain lontoon kielellä pitkään ja hartaasti ja sit menee bittiavaruuteen,aarggh.

  ReplyDelete
 5. Vitsi miten hienoja kuvia taas! Millaisella kameralla kuvaat? Noi käännökset on oikeita hupipaloja:)

  ReplyDelete
 6. Kiitos Seija,heinäkuun arkistossa on postaus kamerani-nimellä, siellä kuva ja merkki.Ei se ole mikään ihmeidentekijä mutta minun käteen sopiva ja kätevä:)

  ReplyDelete
 7. Mmmm...lovely pictures!
  Hope you will have a nice weekend!

  ReplyDelete
 8. Joo, jotain mätää on nyt, mutta pitkällä hermolla hyvin menee... Jos se lontoonkielinen kommenttiviesti menikin brittiavaruuteen ;-)

  Ihana tuo ruusunmarja, hauska sykerö keskellä ja sitten tähtiselkämys.

  ReplyDelete
 9. Toi oli Birgitta hyvin veistelty..brittiavaruuteen...rah rah:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts