Reipasta meininkiä


No niin sain itseäni niskasta kiinni ja rupesin hommiin kunnes meinas taju mennä ruuan puutteesta.Ulkotöihin kun rupee pitäisi olla joku ruokkimassa koska eihän sitä voi tulla sisään tekeen ruokaan muuten lösähtää.
Sain pestyä nämä aarreostokseni, pino kunnon vanhanajan pyyheliinoja vitosella.Joku jos silittäisi viellä,jalat ei kanna enää.
Sain siirreltyä perennoja ja kantattua pari kukkamaata mutta yhtiön pihalta,oma piha jäi nyt odottamaan.Yhtiön päädyssä on ollut todella ahkera orava,se on mussuttanut noin ziljoona käpyä tuhannen palasiksi.Katselin niitä siinä kallion päällä ja äkkäsin että hyvää katetta ja ilmaista,DAA mikä hoksaus.Harjailin  kävynmurut kassiin ja levittelin penkkiin.Kesäkukat voi vielläkin niin hyvin että antaa olla purkeissaan.Nyt on kuiviin imetty olo,jaksais raahautua suihkuun ja etsiä itselleen ruokaa.Ei mennyt päivä harakoille se on pääasia ja tulihan siitä hyvä mieli.

Comments

 1. Mä tykkään hurjasti tuollaisista ulkopäivistä! Ja totta on, ettei silloin ehdi sapuskan laittoon. Yleensä varataankin miehen kanssa edellispäivän sapuskaa niin paljon, että saa rauhassa tehdä ulkohommia. Pahimpaan nälkään välillä voikkaria ja juotavaa:) Sun blogissa on hienoja kuvia ja mukavia juttuja. Klikkasin itseni lukijaksi, joten tulen jatkossa vierailemaan täällä useinkin. Rentoa iltaa:)))

  ReplyDelete
 2. Kiitos ja tervetulemasta Seija.Mulla on se huono puoli että raadan spontaanisti yleensä kun mies on töissä ja mä vapaalla,ei ole kukaan huolehtimassa ja puren hammasta että jaksaa jaksaa sit palkitaan ruualla ko hommat tehty....eli kun meinaa taju hävitä,sairasta mut niin se menee:)

  ReplyDelete
 3. Kyllä ulkohommissa aika unohtuu ja sitten iskee kauhea nälkä ja jano. Meillä ruokaa ei kukaan tajua laittaa etukäteen ;-)

  Sienikuva on hieno =)

  ReplyDelete
 4. Wonderful pictures! I can almost smell the fragrance of your laundry :)

  ReplyDelete
 5. Tuo olikin hyvä muistutus, sillä loppuviikosta minulla on tiedossa yksi iso pihahomma. Taidankin tehdä silloin "eväät" valmiiksi ; )
  Hauska tuo kate !

  ReplyDelete
 6. Meillä mökillä ne oravat ovat nassuttaneet suihinsa niin paljon käpyjä, että tähteistä on tullut oikein matto metsään! Siisti katehan siitä tuli!

  ReplyDelete
 7. Tuo eka kuva on UPEA!!!:))
  ...ja tekstisi hauskaa luettavaa ja niin totta, eihän sitä voi kesken ulkohommien lähteä tekemään ruokaa, kuten sanoit, sitten lössähtää...;D
  Minunkin tarttisi tehdä puutarhahommia, mutta nyt tuntuu kaikki muu vievän sen ajan...no, viimeistään keväällä:)Mukavaa viikon jatkoa edelleeen!:)
  Ps. Minua harmittaa, kun minulla on blogissasi vaikeuksia selata, mistähän se johtuu? Täällä kun on on niin paljon mitä katsella ja olisi niin kiva nähdä niitä rauhassa ja paremmin!:)

  ReplyDelete
 8. Oravan tekemät hienot katteet oli tänä aamuna pitkin nurmikoita,halvatun linnut käy nokkiin koko maan ja levittää kaiken etsiessään ruokaa.Olin ihan unohtanut tämän jokasyksyisen vaivan.
  Takapihalla ei voi istua mihkään ilman tuolin pesua kun ovat täynnä linnunpaskaa ja räittyjä pihlajanmarjoja,yksi suuri oksennus.
  Luonto on niin ihana-sarkasmia

  ReplyDelete
 9. Kattaminen on näköjään muillekin haastavaa.

  Mä laitoin yhtenä vuonna kanervieni juurelle kaunista jäkälää. Linnut kävi useasti päivän aikana rieputtamassa ne lattialle ja ympäriinsä. Jep... se siitä kauniista yhdistelmästä. Linnut vei henkien voiton ja mä päätin kahden viikon jälkeen katsella kanervia kauniissa multakatteessa ;-)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts