Vauhdilla etenee!


Taisipas vierähtää aikamoinen tovi blogin päivityksissä ja eipä osaa sanoa tuleeko näitä mihin tahtiin vai tuleeko olleska ja käykö täällä edes kukaan mutta jääpähän itselle ainakin kuvia muistoksi. Pitkästä aikaa kun avasin bloggerin huomasin että kaikenmaailman muutoksia tullut ja sitten Networkbloggers ajaa palvelunsa alas joten sen kautta seuranneet eivät saa enään päivityksiä. Liikaa kaikenmaailman hankaluuksia ja muutoksia enkä jaksa keskittyä enään oman elämän teknisiin vaikeuksiin kun töissä saa niistä ihan tarpeeksi eli mennään periaatteella että toimii jos toimii. Jos joku eksyy tänne voi tietysti vinkata jos kaikki on ihan perällään. Nyt vaan nautiskelen rentouttavasta kuvaamisesta ja kuvista eikä muulla ole väliä. Nautiskelkaa lämpöaallosta ja supernopeasta kukinnasta.

Comments

 1. Hi Henrietta - the translator (to English) is not working too well but I think I have an idea as to what you are saying - technical difficulties are so stressful and sadly we all have them.
  Anyway, just to view these beautiful photos of the flowers makes it all worthwhile coming by to visit you on your blog, they have made me happy.
  Think of you often and hope life is happy for you these days in Finland.
  Mary x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hey Mary and thank you for visiting. I was so sure that no one would even come here anymore s I haven't update anything for ages. I have been totally tired of taken photographs or doing anything here. I feel like work is sucking all my time and creativity. Work life has changed so hard and no real free time to spend.
   I'm starting my summer holiday and going to Austria. This spring has been totally uncredible here in Finland, we have had really warm weather and all sun shine which is weird for us in May but so wonderful.
   I hope you doing well!
   Henrietta x

   Delete
 2. Tekniset ongelmat ja muutokset ovat ärsyttäviä.
  Mutta ei välitetä niistä, vaan nautitaan kauneudesta. Näissä sinun kuvissasi sitä on totisesta tarjolla. Kiitos taas näistä kauneusnautinnoista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Riina ja kiitos kun kävit, kuvittelin oikeesti ettei tänne löytäisi kukaan enään koskaan kun mitään en ole tehnyt. Tämä on oikea ihanan yllätys.

   Delete
 3. Voi miten kauniita kuvia! Ihan kuin siveltimellä maalattuja herkkiä tauluja! Kiva kuulla sinustakin pitkästä aikaa. Nautinnollista kesän alkua!

  ReplyDelete
 4. kiva kuulla sinusta! Upeat kuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sussi ja kiitos kun kävit, kuvittelin oikeesti ettei tänne löytäisi kukaan enään koskaan kun mitään en ole tehnyt. Tämä on oikea ihanan yllätys. Oikein ihanaa kesää!!!!

   Delete
 5. Replies
  1. Voi kiitos ja super kiitos että vielä kävit. Aivan mahtavaa kesää teille ja nautiskelkaa!!!

   Delete
 6. Replies
  1. Kiitos Huopalintu ja aivan mahtavaa kesää <3

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts