UlkovessaMökillä kun kerran oltiin täytyneen esitellä ulkovessa koska anoppi oli maalannut sen sisältä ihanan siniseksi.Vessasta tuli todella söpö ja paljon valoisampi.Eikös ole ihana, jos nyt ei ajatella kokonaiskonseptia tälle laitokselle!Seinillä on anopin taidetta ja vanhoja Valittuja paloja löytyy kanssa jos tulee pitkä istunto.

Illan pimetessä pitää sytyttää kynttilä jotta näkee hoitaa asiansa mutta sekös tunnelmaa lisää.Jos tämä olisi joku muu laitos kun se on voisin hengailla täällä enemmänkin.Näin syksyllä siellä on kyllä pelottavaa käydä illalla kun ympärillä on sysimustaa.Kaikki lapsuuden kauhutarinat metsissä asuvista hirviöstä alkaa juoksemaan mielessäni.

Comments

 1. No, jopas on kivannäköinen vessa! Pystyn hyvin siirtämään itseni pimeälle ja kostealle metsäpolulle, kun viulut vain soivat korvissa. Kriik!

  ReplyDelete
 2. Ei huono:) Tahtoo meidänkin puuceen taivaansiniseksi. Tiesitkös muuten, että sininen karkoittaa kärpäset tiehensä.

  ReplyDelete
 3. Joo tiedossa on ja sen takia anoppi sen taiskin maalata josko vähentyis kärpäset.Huono puoli on että hämäkit taitaa olla sokeita tän värin suhteen,ne kaverit oli vielä paikalla.

  ReplyDelete
 4. Tuolla on tunnelmaa ja pitsiliina ikkunassa on piste i:n päälle :-) En tiennytkään tuota sinisestä väristä ja kärpäsistä, aina oppii jotain uutta :-) Vielä kun olisi joku väri niitä hämppyjä vastaan.... hhhrrrrrr

  ReplyDelete
 5. Thank you for your visits to my blog and all your kind comments. Love your blog and all your beautiful photographs.
  All the best.
  Ingrid xx

  ReplyDelete
 6. Kyllä se on niin, että jos on ulkovessa niin sen on oltava kaunis =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts