Luonnon oma puutarha
Tässä äitimaan muokkaamassa puutarhassa löytyy monenlaisia perennapenkkejä.

Kontrasteja ja kivetyksiä istutusten keskeltä.

Koriste-esineitä ja vesi-aiheita.

Erilaisia puita ja heiniä.
...

Tämä paikka on Vuori-Pulteri (saari) itäisellä Suomenlahdella ja kuuluu Naturaan.Käväsimme täällä veneretkellä kun olimme anoppilan möksällä.Kaikkea kivaa kuvattavaa olisi löytynyt mutta kävi vanhanaikaiset ja akku loppui kesken kaiken.Nyt kun olen purkanut tässä kuvia ja katsonut Pulterin kuvat huomaan että nuo olisi voitu ottaa istutetusta puutarhasta.Tälläin yksittäisinä kuvina menisi  eikä osaisi yhtään ajatella että tämä on oikeata luontoa,täysin muokkaamatonta.Esimerkiksi tuo kolmas kuva on ihan kuin jonkun puutarhasta.(Sattuuko muuten joku tietään mikä se marja siinä kuvassa on?En ole koskaan nähnyt enkä uskaltanut maistaa,samanlainen kun puolukka se oli.)Olen aivan mykistynyt taas Mother Naturesta kuinka se osaa...

Comments

 1. Hi Henrietta, I love your world, full or light and nature. Beautiful photos. Carla

  ReplyDelete
 2. Jopas on upea pääkallo. Kerrassaan hieno=)

  ReplyDelete
 3. Ah, what beautiful photos of good old Mother Nature's accomplishments... It must be lovely to walk in that environment, where the rough and ragged meet the soft flow of the water and the plants.

  Regards from
  Helena, The Swenglish Home

  ReplyDelete
 4. Onpa hienoja, tosiaan melkein puutarhaksi helposti luulisi.
  Saarille olisi kiva päästä, siellä on niin omanlaisensa maailma, mutta veneettömänä on vähän hankalaa. Jurmossa ulkosaaristossa olen kerran viikonlopun viettänyt näin syksyllä, se oli kyllä hieno kokemus.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts