Walk with me

Otin kävelylenkille kotimaisemiin kameran mukaan jotta voitte kävellä kanssani ja jakaa maisemat.

Meren rantaa riittää missä kävellä ja se on syy miksi tänne muutimme viisi vuotta sitten.Rakastuin taloomme ulkopuolelta mutta sisällä alkoi masentaa niin pahasti etten nähnyt mahdollisuuksia mutta kun mies kävelytti minut sata metriä takapihalta alaspäin ja näytti mitä siellä on olin myyty,se oli MERI.

En tiedä mitä nämä kukat on mutta niitä on rantakosteikot täynnä.Muistuttaa orkideaa ehkä, aika pieniä,tosi nättejä.
Jos olen pahalla tai ahistaa lähden kävelylle ja istahan penkille tuijotteleen merelle,huishais huolet pois:)
Minulla on useasti vapaita viikolla joten saan olla ihan rauhassa muilta ihmisiltä ja kuunnella hiljaisuutta.Ihmeellistä miten valokuvissa huomaa asioita ihan erilailla kun livenä.Monta kertaa olen tästä kävellyt mutta nyt katson sitä ekaa kertaa irrallisena osana kokonaisuutta.Hitto onpas makeeta,pitäisi ilmeisesti useammin kuvata omaa lähiympäristöä eikä etsiä aina jotain eksoottisempaa.

Nuo upean uljaat puut taitavat olla vanhoja hopeapajuja.Minusta ne on aivan ihania ja kuvittelen olevani satumetsässä.En osaa sanoa miksi mutta niistä tulee sellainen olo kuin olisi jossain muualla,fiilis on vaan sellainen.

This is nature around me where I live and do my walks.Comments

 1. Kuvasi ovat jälleen kerran UPEITA! Yläkuva on suorastaan taiteellinen!!
  Totta, valokuva näyttää sen tilan, paikan ihan eri lailla kuin se, kun katsot kokonaisuutta, joka voi olla hyvinkin tuttu;)Tämä onkin yksi syy, miksi olen hurahtanut kuvaamiseen:)Tekstisi oli jällleen mukavaa luettavaa. Miten niin arkista faktaa? Faktaa tosin, muta ehei, ei arkista!;)Meri ja järvi ovat molemmat minulle rakkaita, ne ovat erilaisia, mutta kumpikin omalla tavallaan yhtä kauniita:) Toinen mistä pidän ovat pellot ja kukkulat:)Asut kauniissa ympäristössä, kävelyreittisi on upea ja rauhoittava! Kiitos, kun otit meidät mukaan!:)

  ReplyDelete
 2. Kiitos ihanasta merituulen raikkaasta aamulenkistä:) Mukavasti virkisti, tukkoista oloani. Ylimmäisessä kuvassa näyttää kelluvan kaksi sydäntä vierekkäin, niin minä sen näen:) Valokuvaus antaa paljon, luonnosta ja ympäristöstä huomaa ihan eri asioita, kuin aiemmin. Hopeapajumetsä ihanan satumainen.

  ReplyDelete
 3. Kyllä noissa maisemissa kelpaa levätä ja katsella kauneutta. Minun ensikatseeni kertoi, että ylimmässä kuvassa on kaksi kirsikkaa ;-) No ei sitten ollut. Upeat punaisen hehkut ja kuva kokonaisuudessaan todella hieno.

  Kukka näyttää todellakin ordidean kukalta, ehkä joku muu osaa sanoa, että mistä kasvista on kyse.

  Noilla penkeillä istuskelisin mielelläni työpäivän jälkeen. Ja leijuttaisin ajatuksiani tuolla satumetsässä. Kiitos näistä ihanista tunnelmista =)

  ReplyDelete
 4. Hello Henrietta

  What a very nice pictures, all the colors and compositions are realy nice.

  greetings, Joop

  ReplyDelete
 5. Olisi aivan ihana asua meren äärellä. Olen syntyjäni Kotkasta, joten merivesi virtaa suonissani. Valitettavasti täällä Alankomaissa moiseen ei ole mahdollisuutta. Kaipaan niin älyttömästi suomalaista rantamaisemaa...

  Upeita kuvia :-))

  ReplyDelete
 6. Heissan, tsekkaa/googleta onko toi kukka jättipalsami. Jos on, niin kisko juurineen irti seuraavalla kävelylenkillä. Mitä, ai olenko julma, en sillä jättipalsamit (niitä on myös täällä idän rannoilla ja saaressa) on vieraslaji, joka on levinnyt puutarhoista luontoon ja valtaa tilaa luonnonvaraisilta kasveilta. Se kasvattaa sellaisia siemenkotia, ja kun aika on kypsä se possauttaa ne siemenet kauas emokasvista.

  Luuv, lennu. PS. terkut Pietarista, sain aimo annoksen taidetta ja kulttuuria :-)

  ReplyDelete
 7. Lennu sehän se on tsekkasin netistä-kiitti tiedosta.Sitä on ihan liikaa jotta voisin repiä juurineen irti,tarvittais traktoria.Kaupungin maitahan ne on mutta eivät näköjään yritä tehdä mitään sen hävittämiseksi,sitä on koko rantatie täynnä.

  ReplyDelete
 8. Se itse asiassa irtoaa tosi helposti maasta, pieni nykäisy vaan,ei ole hikistä hommaa. Jos viitsit niin, vedä tuppo sieltä toinen täältä, niin sekin varmaan auttaa pitämään vihulaisen kurissa. Mä teen samaa myös pujoille, jos niitä jossain kohtaan. Noi perhanan aussinaapurit kun antaa kaiken rehottaa ympäriinsä, myös pujon...ja koiranputken...

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts