Living roomTiesittekös tätä olohuoneen käytöstä aikanaan!

In modern homes and apartments, the living room has replaced the old-fashioned front parlour. In the 19th century, the front parlour was the room in the house used for formal social events, including where the recently deceased were laid out before their funeral. The term marks the twentieth-century effort of architects and builders to strip the parlour of its burial and mourning associations. This room was relabeled with the more affirmative term "living room" in the 20th century.

Ote oli wikipediasta.Onneksi meidän ruumitamme ei enään pidetä olohuoneessa näytillä.

Siirsin työpöydän makkarista olohuoneeseen.Pöydälle ei pääse kertymään turhia kasoja koska on koko ajan framella ja kivempi touhuta olkkarissa eikä nyjöttää yksin makkarissa.Paljon kätevämpää myös kun on jääkaappi ja telkkari lähellä eikä toisessa kerroksessa.

Pari kuvaa minun "ruumishuoneestani"...huonoa huumoria vai:)
Alla kuva vaasista jossa pidän takkavehkeitä.Inhoan niitä kaikkia takkavehjepidikkeitä tai jos on nätti kaikki tuhkat tippuu vehkeestä lattialle.Vaasissa tuhkat pysyy aisoissa ja on nätti.

Comments

  1. Tietokoneen siirto olohuoneeseen ei olisi ehkä ollenkaan huono idea. Elävä esimerkki todellisesta elämästä tältä aamua...olin tehnyt ison sämpylätaikinan nousemaan ja kirjoittelin blogiani. Sitten muistin jossain vaiheessa mennä katsomaan oliko taikina lähtenyt nousemaan. KYLLÄ OLI! Oli noussut yli laitojen pitkin pöytää ja hieman jo lattiallekin...

    ReplyDelete
  2. Leena olisin halunnut nähdä ilmeesi kun huomasit taikinasi,anteeksi mutta naurattaa kovasti.
    Aila verkossa picnik ohjelma laitoin sähköpostiisi

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts