Loviisan Wanhat Talot part IIJatketaan taas kierrosta Loviisan ihanissa taloisssa.Loppujenlopuksi en tainnut käydä kovinkaan monessa talossa.Moneen paikkaan oli pitkät jonot ja joissakin taloissa ei saanut kuvata.Tässä osassa on vielä sisäkuvia ja myöhemmin laitan kuvia Loviisasta ulkoa.Olisi pitänyt olla siellä yötä ja kierrellä kaksi päivää,yhdessä päivässa ei jaksa kaikkea.


Näissä on niin hyvä tunnelma oli sisutus suuntaan tai toiseen.Kovasti olivat vielä remontin alla moni talo mutta oli hienoa että silti pitivät ovet avoinna yleisölle vaikka paikat eivät olleet tiptop kunnossa.Toisaalta oli hyvä nähdä mitä on työn alla ja mihin ollaan menossa.
Näin yhden talon joka oli myynnissä 260 000 euroa enkä osaa yhtään arvioida paljonko rahaa menisi remppaan.Talo näytti siltä että katosta lähtien olisi pitänyt paikkoja laittaa uusiksi.

Comments

 1. Looks very nice Henrietta.

  greetings, Joop

  ReplyDelete
 2. Oi kuinka kauniita, pidän kaikesta vanhasta. Taloista ja esineistä joilla on tarina kerrottavanaan:) Nautittavan kauniita kuvia, myös edellinen postaus ihastuttava.

  ReplyDelete
 3. Upeita kuvia sinulla täällä!! Kiitos näistä Loviisan vanhojen talojen kuvista, ovat todella inspiroivia!! Nyt sain ihanan idean tuosta ylimmästä kuvasta, nimittäin taulujen ja peilin asettelusta seinälle, näyttää niin kauniilta!
  Mukavaa viikonloppua!!

  ReplyDelete
 4. Ihania kuvia .
  Olen käynyt siellä 4vuonna.
  Aina vain paranee.

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia.
  Olen käynyt siellä neljänä vuonna ja aina vaan paranee.
  Pakko päästä taas tänäkin vuonna.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts