Green dayTämän päivän kuva-aiheena vihreä. Valitsin vihreitä kuvia tarkoituksenani herättää ajatuksia tavastamme elää joko vihreästi tai vähemmän vihreästi. En saarnaa koska en ole itsekkään maailman vihrein ihminen mutta joitain asioita voi aina yrittää tehdä. Esimerkiksi töissä  huomaan jonkun käyttävän puhdasta kopiopaperia muistiinpanoja varten. Vien paperit takaisin tulostimelle ja leikkelen turhia käytettyjä tulostuksia pienemmiksi muistiinpanopapereiksi. Miksi tuhlata käyttämätöntä paperia yhteen virkkeeseen kun sen virkkeen voi kirjoittaa kerran käytetylle paperille. Ne pienet asiat....Subject of today is green in every way. Here you have green pictures and they are here to raise some thoughts about our way of living green.

Comments

 1. Muchas gracias Enrietta. Sus composiciones son fabulosas y sus abstracciones del entorno me encantan y seguiré su blog. Un saludo.

  ReplyDelete
 2. Hi Henrietta
  I liked your green pictures. Thanks for your sweet comment. Nice Sunday to you too!

  ReplyDelete
 3. Wow! I love the first photo with the rusty detail. Green is beautiful!

  ReplyDelete
 4. Minäkin ihailin tuota ekaa kuvaa ! Siinä on niin upeat värit ! Hauskasti kaksi ruuvia onkin uusia ja kiiltäviä ; )
  Tuo muistilappujen leikkely on tuttua puuhaa .... : )
  Lisäksi ekoiluna olen nyt kokeillut luonnonmukaista shampoota ja hoitoainetta reilun viikon.... Muutosvaihe kulemma kestää jonkun aikaa. Siis hiukset tuntuvat nyt vähän erilaisilta, kunnes hiuspohja ja hiukset tottuvat luonnon aineisiin. Niissä on muuten kevyen ihana tuoksu : )

  ReplyDelete
 5. Kaλησπερααα...Helloooo from Greece and Στάλες στο γαλάζιο blog team!!
  I like your blog and i follow U...
  Come with me in Στάλες στο γαλάζιο!!

  ReplyDelete
 6. Minäkin yritän "vihertää". Roskat tietysti lajitellaan ja omistamme kompostin. Se pitäisikin tyhjentää ennen talven ja pakkasten tuloa.
  Mutta vielä on paljon parannettavaa...

  ReplyDelete
 7. Kiitos kommenteista ja kiva jos yritetään kaikki edes pienesti vihertää.Moni ihminen ja joskus itsekkin mietin onko sillään mitään merkitystä suurta kokonaisuutta ajatellen mutta antaa se ainakin parempaa mieltä jos jotain yrittää.
  Sariw-katsoit tarkkaa kuvia kun hoksasit että kaksi ruuvia on uusia,minusta tuo kuva hiljaisesti puhuu vihreän puolesta:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts