Suoravetomoottori ostettu...Sanon vaan että pesukoneen osto on hiton rakettitiedettä ja kun ei oikeestaan kiinnosta sekään. Nyt on ostettu uus kone suoravetomoottorilla, pitäis kestää paremmin, olla hiljaisempi ja vaikka mitä (just joo). Merkiksi tuli Daewoo joka hieman epäilyttää mutta on tuplaturvat joten jos hajoo neljässä vuodessa saan taas uuden.Koneen hinta 599 euroa ja mulle jäi maksettavaksi 100 euroa. Ei paha hinta tuliterästä suoravetomoottorista, se on varmaan tosi makee....(sarkasmia).  Oisin halunnu kokeilla höyrypesukonetta mutta hinta pyörii n.800 euron tietämillä ja taitaa olla aika uutta tekniikkaa joten jos hajoo 4 vuoden sisään ottais pannuun hieman enemmän. Seuraavana koneena vois kokeilla sitä. Huomaatteko olen alistunut markkinavoimille, suunnittelen jo uuden koneen ostoa neljän vuoden päästä, masentavaa.

Comments

 1. Hieno kuva. Et sentään pistänyt pesukoneeseen ja kuvannut lasin läpi ;-)

  Muistan itse kun pari vuotta sitten hankittiin kodinkoneita. Niiden vertailu on valtavan työn takana. Ja lopulta sitä kai valitsee myyjän kehujen, vertailutestien, rahan, tuttujen tai jonkun oman valintakriteerin välilä. Mikäköhän noistakin on se paras vaihtoehto?

  Ihailen kuinka nopeasti sait hoidettua asian kuntoon =)

  ReplyDelete
 2. Eilinen päivä meni koneella istuessa ja tämä aamu vielä vertaillen mut liikkeessä ostin sit ihan eri koneen kun olin ajatellut ja koko Daewoota en ollut edes ajatellut. Oli pakko hoitaa nopeesti vaatteet ei riitä kauheen pitkäksi aikaan ja kuljetus järjestyi vasta perjantaiksi. Nyrkkipyykki ei kauheesti inspiroi.
  Ajattelin josko kuva antais mulle positiivisiä viboja koko hommasta ja symboloisi puhtaita pyykkejä ja tuoksua:)

  ReplyDelete
 3. Korealaiset merkit taitavat kestää paremmin kuin monet muut... LG:n jääkaappipakastimessa ei ole ollut moitteen sijaa ja ajelen myös Kialla=korealaisella autolla...

  ReplyDelete
 4. Moikka!:)

  Jepulis, ymmärrän tunteesi!!;)

  Mutta hei, kuva on MAHTAVA!!!:))

  ReplyDelete
 5. Toivottavasti tämä uusi nyt kuitenkin kestää enemmän kuin sen neljä vuotta;)

  ReplyDelete
 6. Onnea uuden pesukoneen johdosta!!

  Suoravetomoottori kuulostaa huisin tehokkaalta :DD

  Postauksen kuva on todella upeasti toteutettu!!

  Mukavaa viikkoa pyykkärille;)

  ReplyDelete
 7. Oh no! Is there anything more boring to have to spend money on than machines for the house...? I hope your new washing machine behaves well for a long time now!

  Beautiful photo, as always!

  Warm regards, Helena, The Swenglish Home

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts