I need lightNo niin nyt on tainnut alkaa se puolen vuoden pimeys ja pa*ka. Valoa ei ole nimeksikään ja vettä vaan sataa joten taivaskin on musta. Huumorintaju riittää vielä tälläiseen itseironiseen omakuvaan josta jokainen voi tehdä omat päätelmänsä mielentilastani:) Tämä on aika extremeä koska ei ole ollut tapana pukata omaa naamaansa tänne, itsekritiinkin puutetta vai epätoivoa kun ei ole mitään kuvattavaa. Uskaltautuuko joku muu tähän!! Haastelen josko joku tarttuisi haasteeseen. Joskus on ihan tervehdyttävää napata itsestään kuva ja jääpähän historiankirjoihin joku dokumentti millainen olit.
Kirjoita kommenttoboksiin viesti jos uskaltauduit laittamaan oman ironiapotretin sivuillesi, olisi kiva nähdä muitakin "sekopäitä":)

Now it is the time of darkness and everything is like sh*t. It is raining all time so there is no light even on the sky. I still find some sense of humor to publish this ironic self-potrait and you can make your own
conclusions what I think, am I little insane:) This is kind of extreme for me cause I don't normally publish photos of myself, don't know is this lack of self-criticism or despair that here is nothing to be photographed.
Is there anyone else who has the nerve to do this!! I challenge you to take self-potrait that reflects something of you. It might be healthy experience sometimes to take photo of your self and there is something to give to the books of history. If you dare to do this please write to my comment box and left a message where I can see the other nutcase than me:)

Comments

 1. text very interesting and a nice picture of you ! Original !
  Does not grimace the light will return !
  :)

  Bye**

  ReplyDelete
 2. I have been very good this self-portrait. What surprised you?

  ReplyDelete
 3. Hihii... mä olen hihitellyt täällä jo jonkin aikaa tälle sun kuvalle. Mielentilasi taitaa olla vielä kohtuullinen =)

  Voipi olla että kehittelen haastekuvan blogiini, olen ollut sen verran kovilla tänään töissä ;-)

  ReplyDelete
 4. Huumoria Birgitta pitää elämässä olla vaikka se tarkoittaisi että teet sitä itsestäsi. Minä osaan tehdä kyllä itsestäni naurunalaisen ja se ei haittaa ollenkaan jos saan itseni ja muut nauramaan, tämä on yksi niitä, jatka hihittelyä jos se helpottaa päivääsi:)

  ReplyDelete
 5. Ihana haaste, mutta nyt ei kertakaikkiaan irtoo! Itseironiaa ja heittäytymistä kyllä löytyy, mut täytyy välillä olla itselleen vähän armollinenkin. Kahden viikon siivousurakan seurauksena kun naama kukkii ja hiukset hapsottaa miten sattuu:)))

  ReplyDelete
 6. Hey that's a cool one!
  But are you laughing at us?
  ;-)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts