Kotoilua
Lopultakin sain siivottua ja imuroitua OIKEIN kunnolla. Loppupäivän olen nautiskellut pölyttömästä kodistaja  poltellut ihanan tuoksuisia kynttilöitä. Päivällä otin tirsat sohvalla, luultavasti en yöllä saa unta mutta päivätirsat ovat parhaita koska ne on hieman "luvattomia". Eli ei yhtään mitään erikoista mutta kiva päivä, jotenkin nauttinut kotona olosta ihan kympillä:)

Finally got cleaned and vacuumed properly. The end of the day I have enjoying a dust-free home burned wonderfully scented candles. During the day I took a nap on the couch, probably I can not sleep at night but the naps are the best because they are a bit forbidden. Nothing special, but a nice day, somehow I enjoyed the existence of totally loving home.

Comments

 1. Kivan lämpimiä sävyjä näin syksyisenä lauantai-iltana. Se on kyllä jännä, miten hyvän olon siivoamisesta voi saada. Etenkin jos sitä tekee harvoin ja eron "normaaliin" huomaa selvästi. ;)

  ReplyDelete
 2. Mä olen laiskistunut tai relannut viime aikoina (kuinka sen haluaa ajatella) siivoamisen suhteen. Jos imuroin nuohoan ihan kaiken mahdollisen ja se ottaa aikaa pari tuntia ainaki.Yleensä imuroiminen johtaa myös muihin hommiin sivujuonteena joten aikaa saattaa kulua neljä tuntia. Jos tekee harvemmin ja tosi hyvin osaa nauttia työnsä jäljistä enemmän...näin vakuutan itseäni:)

  ReplyDelete
 3. Haa, sä olet imuroinut ;-), et haluais tulla tänne meille käymään??

  Mulla päiväunet vie niin paljon yöunia, että yritän vältellä niitä, vaikka ne ovat luvattoman ihania. Päivällä nukuttaa jotenkin makoisasti.

  Kynttilät palaa meilläkin, ihana lämmin liekki ja tunnelma =)

  ReplyDelete
 4. Kiitos vaan Birgitta saat taistella ihan itse sen imuris kanssa vai joko ostit sen uuden?
  Pesukone pamahti just, karmee käry tuli. Kauhee paniikki syttyykö talo palaan ja mies työreissussa joten hain äkkiä naapurit apuu et tehkää jotain:) Palo vaaraa ei onneksi enää ole ja naapurit pesee mun pyykkini, ihanaa. Nyt pitää netissä tutkia uusia koneita ja mua kiinnostaa ihan hitosti joku pesukoneiden vertailu. Pakkohan se on ostaa ja äkkiä, yhtiössä ei ole pesulaa.

  ReplyDelete
 5. Very nice Henrietta.....well done.

  greetings, Joop

  ReplyDelete
 6. Hih, vai saan pitää oman imurini ihan omassa käytössä. No vähiinhän tuo käyttö jää.

  Kamalalta kuullostaa tuo pesukonejuttu. Onneksi oli naapurit paikalla.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts