Makeing
Donna Watson päivitti bloginsa pitkästä aikaan ja antoi ihanan piritysruiskeen ruveta tekeen jotain. Rohkeasti inspiroituneena päätin kokeilla mitä itsellä syntyisi ilman suurempia suunnitelmia...mennään ihan mutu-tuntumalla ja tuollainen pieni taulu tuli. Vieressä näkyy isompi pohja jota aloin jo hurmiossani tekemään. Tämä tekniikka taitaa olla ihan meikäläisen hommia koska minulla on kärsivällisyys kuin kolme vuotiaalla. Akryylivärithän toimii hyvin myös liimana joten värin päälle laittelin sanomalehden palasia, lautasliinan palasia ja kaiken päälle pläjäytin vielä tekemäni  valokuvakollaasiprintin. Tämä on hauskaa hommaa ja taas voi korvata piirtämistaidon puutteen kaikella muulla:)
Käykää katsoon Donnan blogi niin näette oikeita taiteilijoita jos tekniikka kiinnostaa enemmänkin.

Donna Watson updated her blog and I was so inspired by that. I wanted to try how to make the collage.
This is what I managed to do and I have to say I like this technique very much, because I have patience like a three year old child. If you want see real artist go on checkup Donna's blog.

Comments

 1. Visiteeraan Watsonilla, kunhan ennätän, mutta tuo näyttää hauskannäköiseltä touhulta, jossa todella voi päästää luovuutensa valloilleen. Kiitti siitä toisesta vinkistä, oli tosi persoonallisen näköistä "ompelutaidetta"...täytyy muhittaa, jos vaikka itselläkin nappais joku idea samantapaisella tekniikalla.

  ReplyDelete
 2. Very beautiful and very charming. You are a very talented artist.
  Have a wonderful weekend.
  All the best,
  Ingrid xx

  ReplyDelete
 3. Thank you darling Ingrid. I don't consider myself as a artist because this is just a hobby. But is nice to here if somebody likes my hobby arts:)

  ReplyDelete
 4. Joooo lisääää! Todella kauniita töitä!

  ReplyDelete
 5. Kiitti Nina ja varmasti teen kun aikaa on, tää oli tosi kivaa. Joulupukin pussiin tulee taas paljon itse tehtyä ja kaikkien pakko vaan hymyillä tykkäs tai ei koska omien kätösten töitä:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts