Luova päiväHyvä päivä ollut noin luovuuden kannalta vaikka talven tulosta olen jäpättänytkin. Ehkä se ketutus antaa lisävirtaa ja oikea uhma nousee että piru vie tätä akkaa ei noin vaan kaadetakkaan...
Tuossa on pari työtä jotka tehty grafiikassa ja sit sudin vähän akvarelleillä päälle. Olen valokuvannut ja käynyt vääntämässä savitöitä. Ihan hyvä vapaapäivä ja paljon saatu tehtyä harrastusten puolesta.

It has been a good day in creativity terms. Here are couple of graphics work and which I painted with watercolors. I have photographed and have gone to bend the clay works. Just a good day off and a lot of hobbies been completed.

Comments

 1. Joo, munkin piti tänään ehtiä saven kimppuun, mutta päätin sitten käyttää vapaapäivän parvekkeen siivoamiseen. Kukkivat pelargonit ja vihreät muratit sekä kärhön jätin vielä sijoilleen. Tuo tuolityö näyttää erityisen upealta! Olisi kiva nähdä savitöitäsikin...sitten, kun valmistuvat.

  ReplyDelete
 2. Hei vaude, aika hienoja :-)) Ja muuten, kiitos siitä Blurb.com vinkistä. Latasin ohjelman itselleni ja hyvältä näyttää. Saattaa olla että teen seuraavan kuvakirjan sen kautta, kunhan vain jaksan/ennätän...

  Mukavaa loppuviikkoa!

  t. Katja

  ReplyDelete
 3. Ja tuossa sun edellisessä postauksessa nuo kaksi ensimmäistä kuvaa ovat aivan satumaisia! Upeita!

  ReplyDelete
 4. Hei, hienoja tauluja! Kaikki erilaisia ja upeita. Onko tuo rakennuskin grafiikkatyösi?

  ReplyDelete
 5. On se rakennuskin grafiikalla tehty mut lähtökohtanahan on ollut ottamani valokuva niinkuin noissa muissakin. Minä en tee mitään kuivaneulatöitä enkä muitakaan "raaputuksia" koska en ole hyvä pirtään.Korvaa kaiken kuvaamalla ja sit työstän niitä grafiikan menetelmillä ja vielä suttaan vesiväriä...työt ovat yhtä omituisia tekniikoiltaan kuin minä itsekkin:)

  ReplyDelete
 6. No hej du, vitsit, joku ehtii ja kerkii tehdä TAIDETTAkin jossain välissä, meitsi vaan sutii seinään hiilenharmaata. On se vaan ihme juttu, miten yks väriseinä muuttaa huoneen mittasuhteet... Nyt alkaa sit huonekalujen uudelleensijoitus teinin huoneessa. Uus väriseinä kun on aina alussa niiin pyhä.
  Daaliat on uhkeat ja kukkii ja kohta pakkasen piruilainen tulee temppuineen, mur.

  t. maalari east endistä

  ReplyDelete
 7. East endiläinen hei luulen et se teinin huoneen dekoreeraus ja maalaus vie enemmän aikaa kun mun "taiteiluni". Akvarellejä etsin pitkän tovin en ole tainnut koskea niihin kymmeneen vuoteen.
  Pirun pakkanen uhkaa myös autoiluani daalioittesi lisäksi, on meinaan kesärenkaat alla ens keskiviikkoon asti. Nährään pian:)

  ReplyDelete
 8. Höh. niin on mullakin kesärenkaat alla, enkä tapojeni orjana aio vaihtaa niitä ennen kuin on pakko. Vähän jännitti perantaina aamuyöstä, kun piti heittää serkkuflikka lentokentälle ja karsee myrsky, keli nollass ja lunta luvassa. No onneks tiet oli sulat Seutulaan asti, mutta jostain sieltä pohjoisen suunnasta Tuusulantietä tuli vastaan hyvin lumisia autoja (en kyl tajua mihin ne siihen aikaan yöstä kaikki oli menossa tai sit muillakin on hurjat työajat). Kotipihalla puuportaat olikin sitten aika liukkaat, mutta onneks en kokeillu niitä ennen ajamaan lähtöä, vaan vasta reissusta palattuani :-)
  t.vinter_viking_från_öster

  ReplyDelete
 9. Aivan ihania töitä, sinulla on käytössä ihanat värit ja oma esteettinen maailmasi (huokailee)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts