Like Old Times


Comments

 1. Old cars are beautiful. So soft and round shapes.....as a woman :)

  ReplyDelete
 2. You are so right Susanne. The first photo is like a woman round and soft:)

  ReplyDelete
 3. Kyllä vaan ovat kauniita nämä vanhanjan autot!!Tuolla automuseolla kävin kesällä, siellä on aivan uskomattoman hienoja yksilöitä ,joita näkee vanhoissa elokuvissa.

  ReplyDelete
 4. Gracias Emeenp
  Liisa-Nämä ihanat autot on tullut kesän aikana vastaan eri paikoissa ja ne minusta aivan mahtavia.Ne on ollut ihan käyttökunnossa, varmaankin vain kesäautoina. Kun Fiat 500 retromalli tuli pari vuotta sitten suomeen mun oli pakko vaihtaa auto siihen, se on niin söpö nyt ja silloin ennenvanhaan. Se herättää iloisia muistoja kaikilla ja saa monet ihmiset hymyileen kun ajelen sillä.

  ReplyDelete
 5. Vanhoissa autoissa on samaa todellista kauneutta kuin vanhoissa taloissakin. Niissä näkyy käden jälki ja ammattitaito. Nykyautot ovat ihmeellisiä laatikoita kaikki, ei mitään persoonallista. Mä rakastan pulleita lokakaaria ja kaarevia muotoja. Jos oisin ökyrikas niin mulla olisi kaksi autoa: kauppakassina sellainen mummoankan t-malli ford ja hienosteluautona kermankeltainen rolssi, jossa olis kyyhkynharmaat nahkaistuimet :))))

  ReplyDelete
 6. Kuulostaa Seija hyvältä, mulle kelpais kanssa noi autot ja kyyhkynharmaat nahkaistuimet ja mielellään nahka pitää olla todella pehmeää (niinko silkillä istuis). Oisko vähän kuninkaallinen olo:)

  ReplyDelete
 7. Ihanaa pehmeyttä ja pyöreää muotoa. Näissä vanhoissa autoissa aina silmä lepää. Onneksi pahimmat lada-laatikot on jo todellakin poissa muodista =)

  ReplyDelete
 8. I love your photographs, Henrietta! They are SO artistic! I will definitely be following your work with interest.

  ReplyDelete
 9. Meillä on 30-luvun mallia oleva Citroen, tänä kesänä sillä ajeltiin kyllä vain muutaman kerran. Auto ei kuitenkaan ole ujoille, katsojia ja vilkuttajia kun riittää...

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts