Remember last winter?

Muistatteko vielä viime talven suuret lumimassat? Maisema oli kaunis kuin satukirjassa kunnes todellisuus iski lujalla kädellä. Lumet tippui katolta ja olo oli hyvin voimaton. Muistan että mies oli työkeikalla jossain muualla ja minä yritin lapioida seinän vieruksia puhtaaksi ja "pelastustien" takaovesta ulos. Puoli tuntia ja kädet oli hyytelöä. Isot jäätyneet lumikökkäreet painoivat ihan kamalasti. Toivon todellakin ettei tänä talvena tule tälläisiä lumimääriä.

Photos from last winter. The scenery was beautiful as a fairy tale book until reality struck with a firm hand. The snow fell from the roof and I felt very powerless. I remember that my husbend was away and I tried to shovel my way out from the backyard. Half an hour and my hands were jelly. Big freeze snow masses weighed just awfully. I really hope that this winter will not driven snow this much.

Comments

 1. Tottakai muistaa kaikki viimetalven lumikinokset. Oi,minä rakastan että tulee PALJON lunta, ei niinkään paukkupakkasista väliä,mutta lunta pitää olla ja paljon:)

  ReplyDelete
 2. Minä taas en välittäisi talvesta lainkaan. Onneksi mies tekee lumityöt. Edelliseen postauksesi voisi olla mun kirjoittama!!! Mulle riittäisi oikein hyvin, että talvi olisi tässä ja nyt alkaisi kevät! Kuka hitto haluaa jatkuvasti palella???? Yritetään tsempata kevääseen :)))

  ReplyDelete
 3. Henrietan ja Seijan soulsister tässä - tuon talvi-asenteen osalta!!! En kans tykkää.

  ReplyDelete
 4. Kauniit kuvat, vaikka viimeisestä sulle taitaa tulla juuri tuo lapioimisen tuska mieleen. Mulle lumi on nautinto ja pieni pakkanenkin. Valon määrä lisääntyy ja narina jalan alla on ilo. Lumen luominen taas ei suju näillä käsillä, mutta sitä mun ei tarvitsekaan tehdä tässä asumismuodossa =)

  Mulle siis mieluummin lunta ja pakkasta kuin vettä ja jäätä talvella...

  ReplyDelete
 5. Tosi helposti ne unohtuu, ellei sitten itse ole tehnyt lumitöitä ; )
  Hauskasti, juuri muistuttelin pihasuunnittelun kurssilaisiani varaamaan riittävästi tilaa lumitöille, myös katolta tippuville lumille. Yleensä tämän asian tärkeyttä olen saanut paasata, mutta nyt riitti pieni mainitseminen, hih ; )

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts