Dancing shoesKoska on perjantai on aika kaivaa tanssikengät esiin ja vaihtaa vapaalle. Jollei ihan oikeasti tanssimaan niin ainakin vaihtaa päässä "nappula" off-asennolle ja nautiskella elämästä. Hyvää viikonloppua kaikille ja kiitos kaunis kaikille jotka ovat jaksaneet käydä kommentoimassa. Se antaa tekemisen iloa ja lisää motivaatiota jatkaa, ohan se tyhmää tehdä tätä pelkästään itselleen.

Since it is Friday it is time to dig out your dancing  shoes. Unless you really going to dance, then at least change your head into off-orientation as and enjoy life. Have a good weekend everyone and thank you to everyone who has a beautifully bother to comment on the visit. It gives the joy and the extra motivation to continue, it stupid to do this only for yourself.

Comments

 1. Many beautiful pictures on your blog :)

  ReplyDelete
 2. Loppuviikosta on nykyään niin poikki, että ei pysty tanssimaan! Mutta kengät ja sukat pois ja jalkakylpy, se voisi rentouttaa. Toisilla se keino voi olla tanssi :)

  ReplyDelete
 3. it's an wonderful and charming blog you have! Your photos are really gorgeous and your work is really good on it!
  I like your style very natural and especially your beautiful colors! I had a pleasant time to you read and I'll will you follow your actuality with pleasure...
  Bye Mahon**
  (http://redcat-albumart-som.blogspot.com)

  ReplyDelete
 4. Tämän illan resepti: kuppi kuumaa glögiä, (syksyn ensimmäinen), suklaata, joululehtien selaamista (olen vähän hurahtanut) ja tyttären kanssa laulamista, sanoja ja säveliä haettiin netistä.
  Tästä on hyvä jatkaa viikonloppua:)

  ReplyDelete
 5. Aika vapaalla täälläkin on oltu ;) Ei nyt suoranaisesti tanssittu, mutta hyvää musiikkia, leppoisaa oleskelua ja päiväunia :)

  Upea kuva!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  ReplyDelete
 6. Oih, olen jo pari kuukautta haaveillut, että olispa jokin paikka, jonne pääsisi tanssimaan. Sellaista paritanssia jonkun kanssa, joka osaisi viedä ja notkeuttaisi minut taas tanssin iloihin.

  Joku ehdotteli, että mene kadeteille tanssidaamiksi. Etsin tietoa ja olen reilusti yli-ikäinen niille kadeteille. Eikös siellä itsenäisyyspäiväjuhlilla ole muka yhtään vanhempia yksinäistä naisia, joita ne kadetit tanssittaa ;-)

  Ihana kuva. Kivat kengät, niissä on hauskat pallukat ja niillä on selvästi menty ja meinattu =)

  ReplyDelete
 7. Jos joskus pääsee kokeen tanssin miehen kans joka oikeesti osaa vetää se on makeeta. Sellaisen taiturin otekkin on oikein tukeva että tuntee kuin leijailisi ilmassa. Mukulana harrastin vakiotansseja jonkun aikaa ja se oli mahtavaa.

  ReplyDelete
 8. Sitä mäkin juuri haluaisin, että joku muu kuin minä veisi ja tanssittaisi. Taidat olla sitten aika virtuoosi kun harrastuksiin on kuulunut vakiotanssit. Mä olen käynyt nuorena jotain tanssikursseja ja nautin tanssista, mutta nyt tuntuu siltä, että kroppa on jäykistynyt jotenkin. Senkin takia haluaisin tanssia, että kropan saisi eloon =)

  ReplyDelete
 9. En minä mikään virtuoosi ole enään, olin silloin kai viidennellä ja kuudennella luokalla. Mutta muistan edelleen sen tunteen, ryhdin ja liidon pitkin lattiaan.Vaihdoin tanssin taitoluisteluun sitten kun parini lopetti mutta siinäkin sain edelleen liitää.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts