SundayPäivä jälkeen iloittelun,päivä ennen viikon alkua.Sunnuntai iltana tulee aina hieman haikea olo,josko tähän pieneen tyytyväisyyden tunteeseen vaan voisi jäädä ja olla,unohtaa seuraavan viikon.Jos pystyisin pysäyttämään ajan tekisinkö sen oikeasti vaikka tietäisin että kaikki on edessä mutta hieman myöhemmin?!?!?


Comments

 1. Päivä Henrietta

  Toinen erittäin mukava kuva kätesi
  onnitteluni ja toivotan teille erittäin sunnuntaina.

  Joop

  ReplyDelete
 2. Thanks Joop, I appreciate your finnish.

  ReplyDelete
 3. Paha kysymys... toisaalta joskus olisi ihana seisauttaa kellot ja nauttia hetkestä, mutta kun toisaalta ihania hetkiä on joka päivä... tai jos ei ihan joka päivä niin ainakin tietää milloin saattaa olla seuraava ihana päivä/ilta/heti, ja sen odottaminen on minusta ihanaa. Suunnitella sitä hetkeä ja kun se heti saapuu, nauttia siitä. Se on se ihanan suloinen tuska...

  Iso Kiitos sanoistasi ja kiitos siitä että tulit lukijaksi. Olen aina otettu, kun joku tykkää jostan mitä minä "räpertelen".

  Niin ja vielä Iso Kiitos äänestäsi kuvallemme Vuoden Hääkuvakilpailussa.. Olin todella innoissani kun hääpari oli tuttu ja antoivat kyllä kaikkensa siinä. Ei suunniteltu mitään, annettiin vain inspiraation tulla. Jänskättää hirvittävästi miten meidän käy, mutta olen sitä mieltä, että olen onnistunut hyvin jo tähän asti, kun olen päässyt mukaan!

  Ihanaa alkavaa viikkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  ReplyDelete
 4. Jaa-a, ajattelen vähän niinkuin Jaana, että ihania hetkiä mahtuu jokaiseen päivään, vaikka vain pieniä arkisia...:)

  Kuvasi ovat mahtavia!!:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts