Ruukuissa jaksaa kukkia
Tuo ensimmäinen hortensiakuva on kyllä mielenkiintoinen.Aluksi oli valkoinen,sitten täysin sininen josta alkoi haalistumaan ihanaan violettiin ja nyt pukkaa vielä pinkkiä.Upea seurata sen värikehitystä.Minulla ei ole ennen ollut hortensioita joten en tiedä onko tämä normaalia.Sen verran kyllä tiedän että se muuttaa maan pH:n mukaan väriä mutta kun on ollut samassa mullassa ja ruukussa koko kesän...
Tuossa toisessa kuvassa valkoinen roikkuva kukka on kiitollinen.Valkoviuhka ja siniviuhka on takapihalla.Ostin pienet raakut alkukesästä ja se on vaan kasvanut ja kukkinut koko ajan.Nämä kestää ja jaksaa kukkia pitkälle syksyy.
Kolmannessa kuvassa oleva ihana pinkki roikkuva kasvi on minulle nimetön.Se on jaksanut kukkia kanssa koko ajan,ekaa kertaa oli tämäkin kokeilussa,mikä lie kukan nimi.Ostan varmasti ensi kesänäkin tämä jos vaan löydän.

Comments

 1. Aivan upeita kuvia blogissasi! En ole ikuna omistanut järjestelmäkameraa, mutta nyt heräsi mielenkiinto Panasonicin Lumixiin... Jospa joku päivä? Ja jospa joku päivä oppisi sellaista käyttämäänkin ;-)

  Terveiset Alankomaista,
  Katja

  ReplyDelete
 2. Mooie opnames Henrietta,
  ze zijn ook erg goed belicht.

  groetjes, Joop

  ReplyDelete
 3. Katja-Myös järkkärissä on automaattinen valoitus ja monesti käytän sitä itsekkin joten ei hätää osta vaan ja opettelen matkan varrella kamerasi kanssa.Ymmärrätkös mitä Joop sanoo taidatte olla samoilta alueilta:)
  Joop-where is finnish language or even english,I don't understand anything but hello anyway there:)

  ReplyDelete
 4. Hyvin jaksavat kesäkukkasi. Mua vaivaa niiden hoidossa aina pienoinen laiskuus, en taida lannoittaa ollenkaan tarpeeksi ja joskus jopa vedensaanti on tiukilla;)
  Onneksi tunnen itseni, enkä laita kovin paljon ruukkuihin kasveja.

  ReplyDelete
 5. Pioni-Mulla karkaa aina mopo ihan käsistä ruukkuistutuksissa.Nuo ovat etupihan ruukut ja takapihalla tuplat lisää.Minä tökkään ruukut täyteen lannoitetikkuja ja kasteluveteen vielä tujaus silloin tällöin.Täytyy sanoa että tänä kesänä olen mietiskellyt josko vähempikin riittäisi kun joka päivä pitänyt kastella kuumuuden takia.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts