Parainen
Paraisilta kuva Nauvoon päin.Luulin varanneeni meille mökin Nauvosta mutta se olikin Paraisten puolella Airistossa.Airisto on lomakylä joka on varmasti kiva lapsiperheille mutta meille se oli aika järkytys.Mökki joka oli oikeestaan parimökki oli törkeän kallis ja siihen hintaan odotin hieman jotain muuta.Kaikin puolin ei kiva mutta tulipahan koettua ja toiste ei varmasti tule mentyä.

Mitään tekemistähän siellä ei ollut vaikkei lomalla tarvii mitään tehdäkkään mutta olosuhteet oli sellaiset ettei laiskottelustakaan voinut nauttia.Se ottaa suomessa päähän että vuokrat on sesonkihintaisia vaikka kaikki palvelut ovat rajoitettu tai lopetettu koska sesonki on ohi,HALOOO ristiriita.


Kalliolla sain maattua pari tuntia ja luettua kirjaa ennenkuin senkin pilasi nelihenkinen joukkue koiransa kanssa.Lue siinä rauhassa kirjaa kun kaikki kiljuu koiralle samalla lässyttävällä äänellä kuin moni puhuu vauvoillekkin KEPPI,hae keppi,hyyyyvääää koira .....keeeeppiii,hae hae.Ajattelin että okei kymmenen minsaa ja koira uitettu,EI puolen tunnin kuluttua minulla meni hermo ja lähdin hikiseen mökkiini tuijottamaan seiniä ja kiroileen.Olikohan se koiraparka puolikuuro vai miksi niiden ihmisten piti huutaa,vettä pitkin ääni kuului varmaan Helsinkiin asti.(Miksi vauvoille ja koirille lässytetään,minä puhun ihan normaalilla äänellä heille?)Oli niin hieno kuutamo jotta piti ottaa oikein jalustalla kuvia.Ylemmässä kuvassa näkyy Nauvon lossit, alempi kuva on pitkä suljinaikakokeilu.Kuvasta tuli ihan mielenkiintoinen,pehmeän hämyinen ja voi mietiskellä onko tuo viiva taivaalla tähdenlento,ufo vai kuu!


Iso hämähäkki kutoi seittejään mökissämme ja jotenkin ilmensi paikan luonnetta.Meri on aina meri oli paikka mikä hyvänsä ja auttaa pahimpaankin masennukseen.

Comments

 1. Hih =) Tuohonhan pystyi tyystiin eläytymään - Kuulostaa perin tutulta. Juuri kun luulet päässeesi eroon ihmisistä niin joku painajaistakin painajaisempi iskee paikalle. Ja maalaiselämän ihanuudet. Muistan kuinka vuosia sitten lähdettiin katsomaan mökkiä saaristosta. Ilmoituksessa luki Idyllinen mökki, merenrannalla, pientä kunnostustavaille. Perillä ei uskaltanut edes nousta mökin rapuille kun olisivat varmasti pettäneet alta. Ilmoituksessa mainittua venevajaa ei näkynyt missään, kunnes joku bongasi venevajan katonharjan pilkoittamassa vedenalta ja meri oli kaksikymmentä metriä leveä ruovikkoinen poukama. No onneksi sait sentään hienoja kuvia ja kipakan postauksen =)

  ReplyDelete
 2. Upeita kuvia olet kuvannut.

  Niin - meidän ihmisten mieltymykset ovat niin erilaisia.
  Tunnustan kyllä, että lässytän niin lapsille kuin koirillekkin ;)

  ReplyDelete
 3. Todella upeat kuvat, pidin varsinkin noista aika rajuista kahdesta viimeisestä kuvastasi. Ja merikuva pitkällä suljinajalla on oikein mielenkiintoinen; hieno tunnelma.

  Vuokramökkeilijänä pitää todeta, että kyllä välillä on vaikeaa saada selvää etukäteen mitä on tarjolla. Ja hinnat on kyllä jo aikamoiset.Mutta koska omaa en halua, niin vielä testailen näitä vuokramahdollisuuksia...

  Oma koti kullan kallis ;-)

  ReplyDelete
 4. Onneksi meillä on mahdollisuus aina mennä anopin mökille.Tämä oli luultavasti eka ja viimeinen kerta kun vuokraamme.Omaan ei taida olla varaa koskaan kun haluan meren rannalta ja pahaisimmatkin rötisköt maksavat asunnon verran.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts