Jotain takapihalta vielä löytyyEn tiedä mikä tämä on.Muistan että olen istuttanut penkkiin tälläisen neljä vuotta sitten mutta se taisi kadota ekan kukkimisen jälkeen ja nyt se ilokseni tuli esiin.Kukka on aika pieni mutta sitäkin iloisempi.


Pelargoni puhkeaa toiseen kukintaan.Tuossa oikealla on aivan uhkeana nuo punertavat nokkoset.Minä niin tykkään sen väristä,se oikein pröystäilee kuin riikinkukko.
Hattu alkaa näyttään jo hieman krapulaiselta mutta kyllä sitä voi ihailla näinkin.Nauhuksissa on jokunen kukka mutta ovat hieman vajaamittaisia ja kuntoisia kuivan kesän jäljiltä.Kai se rupee jossain vaiheessa oleen aika laittaa tämä takapiha pakettiin.Harmittaa heittää kaikki kompostiin kun ei ole talvetuspaikkaa.


Toiseen salkoruusuun tuli tälläisiä hieman kerronnallisia kukkia.Toisessa oli hyvin vaatimattomia kukkia,tämä on paljon rehevämpi,hyvä plikka:)

Comments

 1. Voi onnellista kun saat nauttia vielä kukkasista... omalla pihallani on jo syksy saapunut.

  ReplyDelete
 2. Salkoruusu on mun ensi kevään ostoslistalla. Jotenkin olen tykästynyt siihen vasta tänä vuonna.

  ReplyDelete
 3. Upeat kukat taas täällä. Omat pelargoniat kukkii hulluna. Niistä koetan nauttia loppuun asti ennen kellariin viemistä. Parvekkeellinen elämä on niin paljon pienimuotoisempaa =)

  ReplyDelete
 4. Ainosofia-Niin en tiiä missä päin Suomea asustelet mutta taitaa täälä Espoossakin vedellä kohta viimeisiä aikoja.Tänään aamulla oli aika vilakkaa,luulen että halla alkaa vähitellen hipsiä tännekin.
  Pioni-Mullakan ei ole ennen ollut salkoruusua ja nytkin oli ruukussa vaan pari.Odottelen kuollakseni ens kesään nähdäkseni Jorin miljoonat salkoruusut,sillä on niin upean värisiäkin tulossa.
  Birgitta-Sulla on onni kuiteski että voit talvehdittaa.Meillä on pieni ulkovarasto mutta siellä on pakkasen puolella talvella joten kompostiin vaan jollei joku halua tulla hakemaan itselleen

  ReplyDelete
 5. Olipa kiva taas käydä ihastelemassa näitä upeita kuvia. Mä laitoin tänä vuonna mun parvekkeelleni vain valkoisia kukkia. Mulla on nyt menossa joku fiksaatio niihin. =)

  ReplyDelete
 6. Moikka Heidi.Et ole ainoa jolla on valkoisten kukkien fiksaatio.Jos mulla olis parveke olisin varmaan saman fiksaation vallassa.Olen kyllä ruvennut kaipaamaan niitä enemmän maahankin mutta jotenkin ne tuntuu olevan hieman vähissä jos perennoja aatellaan tai sit mä en ole löytänyt.Ihania valkoisia jaloritarinkannuksia ostin tänä vuonna maahan.

  ReplyDelete
 7. HEi - taidan olla täällä ensimmäistä kertaa ja ihastuin näihin kukkakuviisi. Niin kaunista vielä...

  ReplyDelete
 8. Tervetuloa Pakkasakka ja poikkea toistekkin,uusiin ihmisiin aina kiva tutustua:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts