Nauvo

Nauvossa kävimme parikin kertaa yrittämässä löytää saariston ihanaa kauneutta ja tunnetta oikein onnistumatta siinä.Kyllä siellä nättiä on ei siinä mitään mutta mitä siellä tehdään???Kaikki paikat oli taas kiinni viikolla koska kausi ohi.Kyllä se niin on jos saaristoon menee pitäisi olla vene.
Tuo kaunis risti oli dumpattu kirkon maille romukasaan,liekö jäänyt hautamaksut maksamatta!Olisin voinut ostaa sen köynnöstueksi pihaani mutta saattaisi olla hieman omituista naapurien mielestä vaikka minusta se on lähinnä kaunis miettimättä sen suuremmin sen oikeata käyttöä.

Pitkästä aikaan näin heinäpaaleja joita ei oltu muovitettu (meillä sanotaan lehmänmuniksi niitä muovitettuja heinäpaaleja).

Tuo on varmasti jokin taideteos mutta paikka oli kiinni joten jäi kysymättä mistä kysymys.Kirkko oli auki joten sielunhoitoa olisi saanut mikäli kuuluisi kyseiseen kerhoon.


Kyllä se taitaa olla niin että kotimaanmatkailu ei ole meikäläisen hommaa mutta tulipahan tehtyä.Nauvosta löysimme yhden ihanan kahvilan josta ei ole muutakuin hyvää sanottavaa ja aivan ihana paikka mutta laitan siitä erillisen postauksen koska kuvia niin paljon ja on todella vaikea päättää mitä kuvia laitan (kuvia varmasti parikyt kappaletta ainakin).

Comments

 1. Ihania kuvia Nauvosta. Muualla on kiva käydä ja kotiin on kiva palata, vai =)

  Tunnustusta tuli minultakin, käy katsastamassa sivuillani.

  ReplyDelete
 2. Rakastuin taas kotiini kun tänne onnelaan takaisin pääsin.Kai sitä voi kotonakin ilmaiseksi lomaa viettää.Voin maata mukavalla ja puhtaalla sohvalla kirjaa lukien,radiota kuunnellen ja kaikki asiat on juuri niin kuin minä haluan.Miksi maksaa rahaa kun paremman voi saada ilmaiseksi kotona.Anoppilan mökille meinataan mennä viellä mutta siellä asiat on ihan suht meluisasti ja eikä maksa mithään.

  ReplyDelete
 3. Jostakin syystä kommenttiboxi tuohon viimeisimpään postaukseesi ei auennut? Kauniita kuvia :-) Itse en ole siellä koskaan käynyt, jollen aivan väärin muista... Pienet sympaattiset kahvilat on aina kivoja, varsinkin jos on vielä ihania herkkuja omasta takaa :-)

  Mukavaa loppuviikkoa,
  Katja

  ReplyDelete
 4. Hienoja kuvia sieltä ainaki sai...Kahvilapostaukseesi en pystynyt perehtymään, koska olen jollain fuckin kuurilla ja herkkujen näkeminenkin aiheuttaa tuskia ;)
  Risti olisi minustakin hieno puutarhakoriste. Ehkäpä pakanalliset sielumme eivät näe ongelmaa siinä, missä kerhoon kuuluvat saattaisivat sen nähdä. Olen seikkaillut saaristossa viimevuosina lähinnä Kemiössä, jonne minut aina imaisee Kiilassa oleva westersin "merimiespuutarha". Ja voi lehmä parkoja, jos oikeasti tuon kokoisia munia munisivat.

  ReplyDelete
 5. Milläs fucking kuurilla oikein olet,pakosta vai omasta tahdosta?Kuurit on syvältä ja itsensä kiduttamista vaikkei mullekka tekis pahaa aloittaa.
  Voi hemmetti kun oisin tienny tuon westersin olis sinne ajettu,siinähän se oli matkan varrella.Näyttää upeelta ainaski niitten nettisivuilla.Pitää laittaa muistiin josko joskus menis.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts