For Fruity Monday-KiwanoKoska maanantai on aina viikon vaikein päivä tässä tulevalle maanantaille hedelmäinen aloitus.Iloiset värit ja hedelmäinen kosteus laittaa mielen virkeäksi.Älkää kysykö mikä hedelmä on koska en muista ja hintatarra meni jo roskiin.Eksoottinen hedelmä se on ja maksaa hunajaa mutta todella kaunis.Ostin sen vain valokuvaa varten.

Afrikasta kotoisin oleva Kiwano. kurkun ja melonin sukulainen. Sillä on muitakin nimiä: Melano, hyytelö- ja sarvimeloni. Maku on kuulemma piristävä ja hieman banaania tai limettiä muistuttava.

Tieto saatu Intianmintulta Mielen Lumoa blogista-kiitos:)

Comments

 1. Hello Henriette

  Wonderful these colors....well done.

  greetings, Joop

  ReplyDelete
 2. Upea kuva =)

  Kai sä kuitenkin nautiskelit muillakin aisteilla. Oliko yhtä hyvän makuinen kuin näköinen?

  ReplyDelete
 3. Hello Henrietta. I loved going through your postings and looking at all of your spectacular photography. Your images are just so gorgeous! Thank you for dropping by my blog. As for the mailbox planter, Around here anything that holds dirt usually ends up in my garden somewhere.LOL! Have a wonderful day.

  ReplyDelete
 4. Thank you all very much.
  Birgitta-Maistoin hieman ja roskiin meni,minusta on kauniimpi kuin maistuu.

  ReplyDelete
 5. This is very very interesting - until I translated, I wasn't sure if it was fruit or a piece of glass, but it's so cool. BTW, I'm now following. Have a great week!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts