Home


En tiedä mikä siinä on mutta portaat ovat aina viehättäneet minua.Tässä on meidän portaat,ei mitään spesiaalia mutta silti niitä on kiva kuvata.
Harmaissa askelmissa näkyy rispaantumista johon liittyy tietysti remonttitarina.Yläkerrassa oli kylppäriremontti meneillään.Me olimme töissä ja reiskat remppas keskenään.Tulimme työpäivän jälkeen kotia ja minä näin heti että jotain oli sattunut,jotain isoa oli tippunut portaista alas ja pysähtynyt alakerran vessan oveen.Reiskoilta oli livennyt vanha vesiboileri käsistä portaita alas.Minä olin juuri saanut maalattua portaat ennen remonttia ja nyt ne oli sitten hieman kärsineet ja vessan ovi rikki.No saimme uuden oven ja maalia portaisiin mutta en ole koskaan jaksanut maalata niitä uudelleen ja remontista kolme vuotta.Ollaan jo niin tottuneita kulahtaneisiin portaisiin että ne vähän niinko kuulu tyyliin jo.

Comments

  1. Jeps Salon liepeiltä hyvinkin =) Ja kebabbia on tullut syötyä varmaan siitä asti kun hampaat ovat suuhun putkahtaneet ja lampaiden määkintään on tullut hermostuttua useampaankin otteeseen. Muurla on tuttu, vaikken olekaan siellä opiskellut niin kehuja on tullut kuultua useaan otteeseen ja olenpa tainnut joskus siellä töissäkin olla. Rappuset ovat toki kiehtovia - kuin siltoja eri tilojen välillä ja koskaanhan ei voi tietää mihin ne johtavat ja mikä näkymä rappujen päässä aukeaa. Niihin kätkeytyy siis salaisuus - välitila toiseuteen =)

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts