Palon Vierashuone/Naantali

Palon vierashuoneelta olimme vuokranneet huoneiston,se oli niin symppis.Se on vanha kunnon talo ja ihanan kotoinen sisustus joten minähän olisin voinut jäädä tänne asumaan.


Sisäkuistin tunnelmaa,aloitetaan heti söpöily ja naiset on polvillaan.Pääsin tähän asti ja olin ihan into pinkeenä että vihdoinkin yöpaikka josta minä pidän ja jossa haluan olla.
Makkarissa on ihana kakluuni ja vanha kaappi.

Onko söpöä,kukaan joka pitää edes hitusen maalaisromantiikasta ei voi vastustaa tätä.


Tuossa on aamiaishuone.Taas ihana uuni joka on uustuotantoa ruotsista,olivat sen aika vastikään ostaneet.Oikealla kuvassa näkyy meidän pikkuhuoneistomme ja vihreästä ovesta pääsi aamiaiselle.Suosittelen lämpimästi tätä jos ensi kesänä suuntaatte Naantaliin.Huoneistossa oli myös kerrossänky jos olette menossa lasten kanssa Muumimaailmaa.Lapset näkee muumit ja mamma pääsee ihanaan huoneistoon.

Comments

 1. Huoh - epäreilua - sangen epäreilua Henrietta =) Ei vaineskaan aika herkkupala yösijaksi, etenkin nuo tulisijat tosiaan saaavat polvet notkumaan. Tässähän ei auta muu kuin suunnitella kiukutteleville teineille mummilareissu ja lähteä itse latautumaan tuollaiseen tyysssijaan =)

  ReplyDelete
 2. Miten ihanan paikka. Lähtisköhän 6-vuotias vielä muumimaailmaan. Jos pakotan.

  ReplyDelete
 3. Looks very nice Henrietta.

  greetings, Joop

  ReplyDelete
 4. Hi
  It is a very charming place.
  Regards M

  ReplyDelete
 5. Jori-kiuketteliville teinille ei taida muumit enää upota,mutta mamman viikonlopun hermolomapaikkana olis kyll hyvä.Sen jälkeen teinit ovat ainaskin päivän taas enkeleitä:)
  Sanni-eikös se sun ole kova museojätkä kai siellä joku torppamuseo löytyy jollei muumit enää kelpaa,ainaskin se Louhisaari on suht lähellä,siel ois sata tarinaa pojalle

  ReplyDelete
 6. Todella herkullisen näköistä. Tälle loppukesälle reissu ei enää mahdu, mutta ensikevään suunnitelmiahan voi jo tehdä =).

  Tuo uustuotantouuni näyttää todella hyvältä.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts