Viikon värikollaasi #010Värikollaasin väreinä valkoinen, musta ja harmaa. Värit miellyttävät joten tartuin haasteeseen. Kuva on tehty kolmesta eri kuvasta. Puukuva, kurkiaurakuva ja pohjalla tekstuurikuva. 
Muiden haastevastauksia täällä.

The color challenge in this week is black, grey and white. My collage is from three different photos; the tree, wedge of cranes and on the bottom is texture. More gollages here.

Comments

 1. Kaunis musta-harmaa kollaasi. Tausta on jälleen mahtava.

  ReplyDelete
 2. Ihana, satumainen kuva/kollaasi :)

  ReplyDelete
 3. Tyylikäs päällekkäiskollaasi. Tekstuuri on pehmeä kontrasti puun voimalle. Kurkiaurat vievät katseen kauemmaksi.

  ReplyDelete
 4. Hetken ehdin jo olla kateellinen, kun olit saanut kurkiauran kuvattua niin herkullisesti puun kanssa;D

  Nuorempana katsoin vinoon vanhempien naisten mieltymystä vienoihin väreihin sekä ruskeaan ja harmaaseen. Ja juuri niistä löydän eniten iloa nyt itse.

  ReplyDelete
 5. Kaunista! Hiukan japanilaistyylistä.

  ReplyDelete
 6. Onneksi et kerennyt kateuden katkeraan suloisuuteen Katriina koska kuva on rakennettu. Kurkiaura menee niin nopeesti ettei pahemmin kerkee sommitteleen kuhan spruuttaa. Nuokin kun meni kuulin äänen kaukaa ja juoksin äkkiä hakeen kameran sisältä ja hyvä ko kerkesin virtoja laittaa kun ne meni jo huitsin nevadassa.

  ReplyDelete
 7. Wow that is stunning!I can't even tell it's a collage!

  ReplyDelete
 8. Onpa hieno, kuulas, herkkä kollaasi!!!

  ReplyDelete
 9. Mykistävä kuva! Hieno valo ja kurkiaura antaa kuvalle elämän ja liikkeen. Voisin tuijotella sitä vaikka tunnin yhteen menoon. No, ainakin 10 minsaa. Se vie minut kirpsakkan rapeaan syksyiseen luontoon, missä alkavat pakkaset ovat saaneet kurjet suuntaamaan nokkansa etelää kohti. Kiitos tästä!

  ReplyDelete
 10. Kaunis kollaasi. Hienosti yhdistelty.

  ReplyDelete
 11. No onneksi tartuit haasteeseen. Todella kaunis kollaasi. Ja tosiaan, hassua, ma (joka teen tyokseni kollaaseja) en ole tullut ajatelleeksi, etta ton varikollaasin voi toteuttaa noinkin. :)

  ReplyDelete
 12. Loistavasti koottu. Näyttää aivan yhdeltä kuvalta.

  ReplyDelete
 13. Oikein kaunis työ. Japanilaista mutta suomeksi!

  ReplyDelete
 14. Todella kaunis ja herkkä kuva. Hienosti kuvakäsitelty!! Pidän tästä paljon:)

  ReplyDelete
 15. Musta-valko-harmaa, no se on helppoa tähän aikaan vuodesta ;-)

  Itsekin ihailin, että oletpas ollut kameran kanssa sopivasti liikkeellä, mutta ei se ihan niin mennykään. Todella hieno kuva, olet tosi taitava =)

  ReplyDelete
 16. Upea kuva, puun oksisto on niin kaunista, katse kohdistui myös kurkiauraan! Vähän jo sääli tuli, kun olivat jättäneet muuttonsa näin myöhäiseksi. kylmäkin tulee ;)

  ReplyDelete
 17. Kyselit blogissani olleesta sydäntaulusta seinällä. Se ei ole paperimassasta tehty, vaan rautalankakehikkoon olen sanomalehtisuikaleita kiinnittänyt liisterillä. Yksinkertaista ja helppoa ja halpaa. Paperimassaa en ole itse kokeillut pitkään aikaan.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts