Savitöitä / Ceramics

 Tämän syksyn savipläjäyksiä. Joitakin ihan kivoja, joitakin vähemmän kivoja ja pahimpimmat heitetty puutarhaan jemmaan lintujen katseltaviksi:)

Some ceramics that I have done this autumn. Some are quite fine, some are not and the worst ones are back of the garden for birds:)

Comments

 1. Vilka häftiga saker du gjort. Du är en riktig konstnär på många områden. /Vänligen Ulla Laiho

  ReplyDelete
 2. Jänniä töitä! Näistä ei oikein saa selvää, minkä kokoisia työt ovat, omissa kuvissani on sama juttu. Mitä olet käyttänyt kimonomaisessa työssä...lasitetta ja kuparioksidia? Suurin osa omista syksyn töistä ei ole vielä ennättänyt edes raakapolttoon asti, loput odottavat lasitusta ja korkeaan polttoon pääsyä. Toivottavasti sellaisen saisi ennen joulutaukoa. Ja juu, kyllä mullakin on sellainen paikka, mihin saa dumpattua ne epäonniset työt :)

  ReplyDelete
 3. Vad duktig du är! Fåglarna kommer att bli jätteglada!
  Hoppas du får en skön söndag!

  ReplyDelete
 4. Intianminttu-laatat ovat ovat 12x12 ja pyöreät laatat n. 10 centtiä halkaisia. Saviukot on tehty piparkakkumuoteilla eli sen kokoisia ja kimono 21 senttiä. Kimonossa on kahta eri lasitetta valkoista ja sellaista sekasikiö lasitetta josta ei ikinä tiedä mitä uunista ulos tulee. Meidän uuni tuottaa ihan sattumanvaraisesti lasitteita ulos, riippuu missä kohtaaa ollu poltossa ja sit lasitteen paksuus aina muuttaa tietysi. Täytyy sanoo että aina menee ihan arvuutteluksi koko lasitus ja aika usein tuottaa pettymyksiä. Pyöreässä laatassa jossa lukee autumn on oksidia ja kolmannessa kuvassa joka on ns. pusero on oksidia, kokeilin ekaa kertaa.
  Kivaa hommaa vaikkei tiedäkkään mitä ulos tulee:)

  ReplyDelete
 5. Olihan siinä kimonossa vielä kolmas enkopi lasite vai miten se kirjoitetaan. Sitä on tuo turkoosi sisäosa.

  ReplyDelete
 6. Piti sanoa vielä, että noissa alimmissa töissä näkyy kiva kraklee!!! Ja että töistä huokuu sinun oma tyylisi, se on aina hieno homma!

  ReplyDelete
 7. Mielenkiintoisen näköisiä töitä. Käytkö jossain kursseilla vai onko sulla kotona uuni?

  ReplyDelete
 8. Seija- Ei ole omaa uunia, liian kallista näillä sähköhinnoilla. Paikallisella taideseuralla käyn joka toinen keskiviikko leipomassa jotain neljä tuntia. Nyt on toinen vuosi menossa tätä harrastusta ja kivaa on,siinä unohtaa koko maailman ja saa hakata turhaumansa kovaan saveen:)

  Intianminttu-Se krakleekin tulee vahingossa.Ilmeisesti mitä paksumpi kerros kirkasta lasitetta tai sit ei. Välillä tulee ja välillä ei.

  ReplyDelete
 9. Some exquisite designs and stylish, I like

  ReplyDelete
 10. Hejsan,
  onko noi piparkakku-ukot myytävänä? Yks varattu mulle sitten ettäs tiedät.

  terv. post_flunssainen_lennu

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts