Last man standing!Vielä lauantaina näin viimeisen ruusun yrittävän pysyä elämässä kiinni. Tänään viimeistään taitaa olla tuon ruusun menoa. Ulkona on ihan karmee ilma. Kova tuuli ja luntaräntää jotain mömmöö valuu taivaalta.

Last Saturday I saw last the rose stand by like no matter. I think it is murdered now by the weather. It is winding heavily, it is cold and it's snowing.

Comments

 1. Ima on ihan hirveä....mutta kuvasi on tosi kauniit.
  Lämpimän murretut värit uppoaa minuun aina :)

  ReplyDelete
 2. Taas niin kaunista:) Vitsi kun oppisin käsittelemään kuvia noin...

  ReplyDelete
 3. Same, same, same weather here!
  Sinun ruotsin kieli on luultavasti parempi kun minun suomen!
  Oli vain ihan pikkuisen väärin ja se tuli minun muistamaan ensimäinen vuosi ruotsissa. Miten minun koulu kaverit nauroivat minulle kun sanoin "regnar snö".Nyt tiedän että me sanotaaan täällä vain "det snöar"!
  Ja, det snöar, USCH!
  Ha det gott ändå snart kommer solen!

  ReplyDelete
 4. "Murdered"... strong words! ;-D It does sometimes seem like nature is fighting "death" until the bitter end, as if the natural autumn rest would be an eternal one. Most of them don't seem to believe that they will actually be reborn again next year, and I have often been surprised at particularly roses, who seem particularly reluctant to "give up"...

  Your images are absolutely stunning, as always. There is more to them than just the motif, and I think you truly have an artist's eye. Lovely!

  Warm regards,
  Helena, The Swenglish Home

  ReplyDelete
 5. Hi Henrietta,
  The last few flowers in the garden are always beautiful and sentimental. It makes us long for times lost.
  Have a good week.
  All the best.
  Ingrid xx

  ReplyDelete
 6. Näitä kuviasi on niin ihana käydä katsomassa, tässä työn lomassa. Ne ovat niin kauniita ja kauneushan on kuin terapiaa, se saa hyvälle mielelle : ) Kiitos !

  ReplyDelete
 7. Sitkeitä ovat kasvit tänä vuonna. Lenkkeilin juuri ennen tuota myräkkää ja näin pientareilla vielä tosi monta kukkaa: pietaryrttiä, kissankello, siankärsämö ... sinne jäivät lumen alle nekin.

  ReplyDelete
 8. Ihana ruusu! Ei ole montaa päivää aikaa, kun meidän pihallakin vielä viimeinen valkoinen ruusu kukoisti :) Nyt sitä räntämömmöä on sitten tullut juu...

  ReplyDelete
 9. Sitkeitä ovat jotkut kasvit. Otin viimeisen parvekelaatikon sisään toissapäivänä.

  Hämmästyksekseni salvia ja oregano olivat niin hyvävointisia, että siirsin ne ruukkuun sisälle.

  ReplyDelete
 10. Upeat värit tuossa ruusussasi. Sen aika taitaa olla jo ohi, mutta hanki jotain tilalle tuomaan väriä. Kenties sitten tuo ulkomömmö unohtuu hetkeksi ;-)

  ReplyDelete
 11. Olen ihastunut näihin grafiikan omaisiin taideteoksiisi :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts