Dreaming


Eilen rupesin haukottelemaan töissä ja olo tuntui hyvin nuutuneelta, vilaisin kelloa josko työpäivä päättyisi pian koska oli jo pimeääkin ja mitä mitä kello oli vasta viisi. Työpäivää oli viellä jäljellä kuusi tuntia aaargh. Oikeesti kuinka tätä jaksaa, tuntuu kuin silmämunat olisivat takaraivossa.
Selailin tuossa edellisen postauksen kommentteja ( kiitos teille ihanat ihmiset kommenteista) ja ihana María Cecilia Argentiinasta oli käynyt kylässä. Kävin katsomassa hänen blogiaan ja voi että mitä kuvia hänen kodistaan. Argentiinassahan on kevät joten elämä on toivoa täynnä ja kukat parhaimmillaan. Hänen kotinsa on upeiden vuorimaisemien keskellä joka sai minut taas haaveilemaan kaikesta muusta paitsi suomalaisesta talvesta.

http://casadulcehogar.blogspot.com/

Yesterday I began to yawn at the office and I felt very tired. I watched the clock if the day would end soon (it was already dark) and WHAT?! It was only five! I had six hours left...aaargh! Really I wonder how to cope with the lack of light so many months. I feel like my eyeballs have moved to the back of my head.
I browsed my earlier posts and wonderful comments (thank you all lovely people) and noticed the lovely María Cecilia from Argentina had visited. I went to see her blog and started to dream. In Argentina its spring time so life is full of hope and the flowers are blooming with new bright colors.
Her home is in very beautiful place in the middle of  a mountain landscape and it got me dreaming everything else,  except the Finnish winter.

Comments

 1. Odotan jo kevättä, vaikka talvikaan ei ole vielä alkanut... Lyhyet, hämärät päivät ovat raskaita...

  ReplyDelete
 2. Siis illat on niiin pitkiä,nyt kun kelloa siirrettiin!Ärsyttää,just nyt illasta olis käyttöä joka valon rippeellekin.Tulis edes lunta,niin vähän maailma valaistuis:). Energiaa päiviisi kuitenkin!

  ReplyDelete
 3. Deine Bilder sind wie Gedichte.
  Your pictures are poems...
  Regards from Berlin,
  Uwe-Jens

  ReplyDelete
 4. Jokainen kuvasi herättää minussa tarinan:) Nuokin tammenlehdet pitävät selvästi toisiaan kädestä ja mikä dragedia sisältyykään alimmaiseen kuvaan. Ylin on hiirenkorvapitsin luuranko. Siinä se huojuu alastomana, mutta tuossa nukkuu silmu, ja tuossa, ja tuossa .... kyllä se kevät tulee vielä tännekkin :))))

  ReplyDelete
 5. Voi sun silmämunia =(
  Mulle suurinta helpotusta oloon on nyt tieto, että kuukausien kuluttua pääsen ihanien ihmisten kanssa ulkomaille taattuun auringonpaisteeseen ja lämpöön. Vaikka matkaan on vielä pitkä aika, niin se kummasti helpottaa. Ajattelin ottaa paikasta kuvan työpaikan seinälle muistuttamaan itseäni ja lämmittämään kehoani.

  Tsemppiä sulle!

  Tuo toinen kuvasi on aivan mahtava!

  ReplyDelete
 6. kuulaita kuvia,
  olen talvi-ihminen- viime talvi oli herkkua, minulle.
  tuntuu siltä, että asun ja elän oikealla pallonpuoliskolla.
  ja kotona.
  miltei metsässä.
  ehkä silläkin on osansa :)
  voi hyvin!

  ReplyDelete
 7. Kiitos taas kauniista kuvista ja vastauksestasi:) Vaihtarimme on Italian Venetsiasta, siellä on huone vapaana. Ei hullunpi paikka:)

  ReplyDelete
 8. Heips kaikki ja kiitos kommenteista.

  SEIJA-tosi mielenkiintoista mitä näet kuvissa. Itse en ollut edes "nähnyt" tammenlehdistä kuinka pitävät toisiaan käsistä mutta kun sen sanoit se on ihan selvää enkä enään muuta näekkään:) Tosi mielenkiintoista joku yliopistoihminen vois tehdä vaikka tutkimuksen mitä kaikkea nähdään.

  BIRGITTA- ihanaa.Tiedän tunteen vaikka onkin kaukana on jotain mitä odottaa ja se auttaa. Itse haluisin varata kans matkan mut mies ei saa selvitettyä koska hänen olisi hyvä olla pois töistä joten en uskalla varata mitään. Mihis aurinkokohteeseen suuntaatte?

  Jospa mä lähren Willa Rosan vaihtarin perheeseen vaihtariksi Venetsiaan.Mitähän ne tuumais kun sais nelikymppisen emännän tyttärensä huoneeseen!!!!

  ReplyDelete
 9. Hi Henrietta,
  I remember the long dark winters in Sweden. It is a little bit lighter here in England but only just.
  I also love Maria Cecilia's blog and her wonderful home and garden.
  Have a great weekend and light lots of candles!
  All the best,
  Ingrid xx

  ReplyDelete
 10. Eka kuva on niin mykistävän hieno !!!! Väritkin on tosi upeat ja nuo koivun oksat ! Vau !
  Kävin katsomassa tuota linkkiä ja ihan mykistyin, taas... Iso kiitos, kun linkitit sen : )

  ReplyDelete
 11. Hello, dear Henrietta – I simply LOVE that first image! Beautiful work! Yes, I can imagine winter in Finland is quite dreary. Ours is not bad but still, it's not summer, either. Maria Cecilia's blog is gorgeous with her spring and summer flowers. My husband is from South America as well and when we visit the family in January it is hot hot hot. Too hot for me! So, a balance is good. Have a cozy weekend and thanks for visiting. xo – g

  ReplyDelete
 12. Kreikkaan suuntamme käy. Ikinä ei ole ollut näin helppoa, ystävämme kysyi, että kelpaisiko tällainen reissu teille. Koska kaikki näytti todella upealta, niin ystävämme järjesti koko matkan ja nyt vain odottelen tulevaa.

  ReplyDelete
 13. Kauniita kuvia jälleen kerran! Erityisesti jäin katselemaan ensimmäistä -on kyllä tosi upea maisemakuva :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts