The Breakfast Club


Ensimmäisenä kun ehdotetaan että mennään aamiaiselle ei tulis mieleen et sinne jonotetaan puoli tuntia! No näin tehdään Lontoossa The Breakfast Clubille ja musta tuntuu että se yks juttu joka on tehnyt siitä niin suositun omalla kieroutuneella tavalla:) Puoli tuntia jonotusta kyllä kannatti ei sen puoleen. Henkilökunta käy ulkona kysyyn monta henkeen pöytää kohti ja aina kun edelliset lähtee seuraavat tuutista sisään pöytään ja homma pysyy hanskassa, palvelu nopeaa ja superystävällistä. Annokset aivan ihania ja vaihtoehtoja vaikka mitä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

When somebody ask you to have breakfast in The Breakfast Club your first thought wouldn't be like  you have to queue about 30 mins! I was thinking..what the....really, that is insane there is plenty of places where you can eat! Well I think the queueing is one part of why this place is so popular:) Anyway it is very organized, food is awesome, stuff is so friendly and quick and the atmosphere is so lovely rustic. I highly recommend to go there if go to London.

Comments

 1. Upeita ja tunnelmallisia kuvia. Ihan kuin olisi itse päässyt käymään paikassa, wow!

  ReplyDelete
 2. Yleensä en pahemmin suostu jonottelemaan, mutta Kööpenhaminassa jonotimme puoli tuntia Granola-kahvilaan ja se oli jonotuksen arvoista. Jopa mieheni mielestä. Joskus kannatta odottaa hyvää.

  ReplyDelete
 3. If I ever get to London, I'll try it. However, it's doubtful I'll get that far again.

  ReplyDelete
 4. you are making me wish that i hadn't just eaten breakfast already….

  ReplyDelete
 5. Jos koskaan pääsen tuonne perille, niin ehdottomasti kokeilen.

  Hienot uudet kehykset valokuvillasi. Pidän erityisesti tuosta viimeisestä kuvasta. Upeasti rajasit tuon tarjoilija etualalla!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts