Vatupassilla tulppaanit suoriksi.


Voisko joku kertoa miten tulppaanit saadaan kasvamaan näin suorana! Jos muistelen omia tulppaanejani männä vuosilta ne ovat tainneet sojottaa jokainen ihan omaan suuntaansa, koskaan ei ole ollut tälläistä viivasuoraa riviä (en älyä mikä on salaisuus).
Tällä Antwerpenissä sataa vettä ja lisää vettä. Täytyy sanoa että vesisadetta ollaan saatu ihan tarpeeks tämän reissun osalta ja nyt alkaa tuntuun pitäiskö mennä Brysselin lentokentälle ja ottaa lento Espanjaan. Pieni sade ei haittaa mutta siinä vaiheessa kun takki ja kengät on litimärät alkaa hieman ottaan pannuun. Toivottavasti huomenna sais olla kuivana edes puol päivää niin mieli paranisi.

How can tulips grow this straight, I can't understand it. My tulips usually grows for every directions. Maybe I should ask this from Keukenhof Facebook page.
It is raining and raining in Antwerp, I really hope that tomorrow we have least few hours dry. If this is not getting better I think we should go to Spain or something. I had my fair share from rain.Comments

 1. Ihan samaa oon miettinyt. Nimimerkillä tuppaanit(kin) vinkisin vonksin. Sinäkö oot reissussa? En ole ehtinyt paljoa blogeissa seikkailemaan nyt ja tuntuu, että olen ihan ulalla kaikesta :)

  ReplyDelete
 2. Jalostus. Sama juttu suomalaisissa viljoissa. Kehitetty nykyään lyhyempivartisiksi niin eivät lakoa niin helposti.

  ReplyDelete
 3. Tulips always look into the sky. When your tulips fall down you have to cut them a bit. Tulips do grow in the vase always so cut them short right away.
  Hope this helps

  ReplyDelete
 4. Tulppaanit rivissä kuin alokkaat armeijassa! Vähemmän vetistä lomailun jatkoa toivottelen!

  ReplyDelete
 5. Ylvaan nakoisia ovat :-) Nama hollantilaiset osaavat kylla jalostamisen jalon taidon ja muutenkin tykkaavat muokata tuota luontoa mieleisekseen ;-)

  Auringonpaiste ei juu tekisi pahaa, tosin puutarha on ihan rajahtanyt vihreaksi kaiken taman sateen ansiosta. Every cloud has a silver lining :-)

  t. Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa positiivista ajattelua mutta hotellihuoneessa lojuminen voi pidemmän päälle käydä tylsäksi. Jos pyytäis respasta muovipusseja ja sitois ne kenkien päälle pääsis kuivin jaloin edes johki. Täällä on sellanen hauska mies vitsiniekka respassa joten se vois jopa auttaakin tässä asiassa:)

   Delete
 6. Sotilaallisia tulppaaneja, melkein luonnottoman näköisiä. Mutta kuvasi ovat jälleen aivan fantastisia :)

  ReplyDelete
 7. Beautiful, I so love tulips and the colour of these ones is just gorgeous. I will have to try Riet's tip above about cutting short straight away and see if mine last any longer :-)

  ReplyDelete
 8. Reippaasti ruodussa, vaikka ulkonäkö on hempeistä hempein roosa;)

  Olen ihaillut monet postaukset läpi kommentoimatta, mutta nyt: olet aivan uskomaton kukkienrakastaja ja kamerasi rakastaa niitä myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei sitä aina tarvii mitään sanoa mulla tulee näitä postauksia niin nopeeseen tahtiin:) Tulppaaneja saattaa tulla vielä joulunakin on niitä niin paljon nyt kuvattu joten nautiskellaan yhdessä.

   Delete
 9. Looks great, love the color! :-)

  ReplyDelete
 10. Kyllä kai suoruus johtuu lajikkeesta. Täällä me ylistämme kuviasi kilpaa, mutta syytä onkin. Kuvat kukista ja maisemista on vain niin niin hyviä. Hyvää ja vähemmän vetistä matkan jatkoa sinulle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun lajikkeeni kotona on siis vaan sellasia et ne haluu mennä mihin lystää, ne ei ole niin kuvauksellisia kun nämä sotilaalliset yksilöt.

   Delete
 11. Looks like an army of tulips fighting for spring... :-)
  Beautiful captures, love the colors very much.
  Have a nice day,
  Alexandra

  ReplyDelete
 12. Oh, Henrietta, your tulips are devine! How lucky you are to live in a place with ready access to them. I love the processing.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm not living in Holland I was just visiting there (sadly). I'm living in Finland and we really do not have anything like that.

   Delete
 13. Mä luulen, että joku laittaa sipulit viivottimen kanssa viivasuoraan maahan ja varmuuden vuoksi käy myöhemmin suoristamassa kukan, jos varsi näyttää menevän vinoon. Eiks niin ;-)

  ReplyDelete
 14. Yeah! Ask them! I am also so curious ;-)..and by the way you don’t like the RAIN …hmmm…please visit Ireland ;-)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts