Barcelona
posted: 

Comments

 1. Beautiful! These photos make me want to head on "over the pond" and join you!

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. On ihan mutta Amsterdam on kyllä mun suosikkini edelleen kukkien takia. Ostin tänään Ramblalta jokusen kukkaa ja melkein suomalaisissa hinnoissa.

   Delete
 3. It looks beautiful, Henrietta! Enjoy!!! xo

  ReplyDelete
 4. Oi että, sä olet siellä. Ihanat kuvat.
  Nautiskelemisiin.

  ReplyDelete
 5. Kun osaa kuvata niin osaa. Kuvissa voi aistia tunnelman. Barcelonassa, siellä jossakin kaupungin ulkopuolella on mielenkiintoinen labyrintti puutarha, jossa voisi olla mielenkiintoista kuvattavaa. Valitettavasti en nyt muista tarkkaa siaintia, mutta kartassa se oli hyvin merkattuna ja joissakin oppaissa. Menimme sinne metrolla ja loppu matka kävellen. Vinkkinä jos kiinnostaa. Mukavaa reissua. Iiris

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllähän mua kiinnostais kiitos. Mulla ei ole mitään opaskirjaa ku niin yllättäen lähettiin ja karttaan on merkattu sen sata puistoa:) Katotaan tuleeko vastaan.

   Delete
 6. Liekö vielä kypsiä, mutta tekis mieli silti maistaa. Lähtiessäsi täällä oli vielä aika ruskeaa, nyt on vaaleanvihreää ja näen ikkunasta vihreän takaa kirsikankukkien vaalean punan sävyn. Eli tulemme pikkuhiljaa perässä, vaikka tuollaisia hedelmiä saamme odottaa pitkään.

  Ihanaa viikonloppua sinulle =)

  ReplyDelete
 7. Äitin lintunenkin lentää jo toistamisseen tälle kevväälle maanantaina Barceloonaan kun poikakaveri siellä vaihossa...Kuolasin jo etellisen reissun kuvia. Tämä se pakkojoskuselläissäänpäästä- kaupunki :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts