Äiti, hengissä ollaan:)


Barcelonassa ollaan, kaikki hyvin. (päivitys äidille)
Pikainen piipahtaminen ennenko lähetään tutkiin kaupunkia. Asunto on aivan ihana ja mietin että pitääkö ideoita dokumentoida jos remonttia tulee joskus vastaa. Asutaan ihan Ramblasin nurkilla pienellä sivukujalla ja totta puhuen viime yö oli hieman vaikea nukahtamisen kanssa kun tuota meteliä tulee kaduilta, ei tällänen metsien ihminen ole tottunut. 
Sen verran kerettiin eilen että käytiin hedelmätorilla hakeen aamiaisvehkeitä; 1kg mansikoita, 2 kg appelsiinejä, 4 banaania ja 1/4 vesimeloni 6,50 €, lompakko kiittää.
Heippahei nyt kaupungille.

Comments

 1. Barcelona on ihana, mekin asuttiin pari vuotta sitten Ramblasin sivukujalla.
  Blogissani olisi sinulle tunnustus ja haaste, jos haluat ottaa ne vastaan.

  ReplyDelete
 2. AAaaaaah =) mies heti kertoi miten ihana sisätori on siellä on, mahdoittekohan käydä samassa paikassa ostoksilla. Siitä asti kun kuulin matkastasi Barcelonaan niin olen saanut matkakuumekipinän. Pitää päästä reissuun ja mieluiten vaikka sinne =)

  Hyvä että pidät äidin tilanteen tasalla. Se on tärkeää.

  Iloa ja onnea päiviinne <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmaan kääytiin, ohan niitä useampikin mutta ovat huomattavasti kauempana. Kauhea hälinä siellä, ihmisiä ziljoona. On tää iso kaupunki ja pitää varmaan tutustua metroon että pääsee tutustuun Gaudin juttuihin tuolla kauempana.
   Täytyy sanoa että mun on vieläkin ikävä Hollannin kukkia, mikään ei vaan vedä vertoja sen maan kukkatarjonnalle. Tossa Ramblasilla on kukkakojuja mutta tarjonta on huonoa ja osa jo nuupahtaneitakin. Musta on tullut niin ronkeli kukkien suhteen nykyään ja taidan olla täysin fiksaatioitunut niihin:)

   Delete
  2. Sun pitää varmaan palata kotiin Hollannin kautta, jotta pääset vielä sukeltamaan kukkamereen omassa huoneessa. Sulla on kyllä sen verran kokemusta kukista, jotta ole vaan ronkeli ;-)

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts