Kotona


Aivan ihanaa olla kotona ja ulkona on niin upeeta. Tulppaania pukkaa ja on hehkeän vihreää. tää on parasta. Tässä yksi ruusukuva aivan mahtavasta ruusupuistosta joka tuli eilen vastaan Barcelonassa. Sekosin ihan totaalisesti kun huomasin sen ruusumäärän. Spruuttasin menemään varmaan 200 kuvaa ihan varmuuden vuoksi että varmasti edes pari onnistuu. Laitan lisää tänne kuhan saan kuvat aikanaan purettua  ja samoin Keukenhoffin tulppaaneja. Takkatuli palaa ja ihastelen suurin silmin kaunista kotiani. Poissaolossa on  se parasta että oma koti tuntuu taas maailman kauneimmalta paikalta jossa ei ole mitään korjattavaa:)

It is so nice to be home, I have been so homesick. It is green outside and tulips are starting to bloom. This is the best time  in whole year. I have my own bed and everything looks so fantastic. I love this feeling when you come home and it feels so perfect for a moment, you can't see no faults anywhere:)

Comments

 1. Close an far combination, very beautiful.

  Greetings,
  Filip

  ReplyDelete
 2. Tervetuloa koto-Suomeen! Vinkkaappa tulevia Barca-reissuja varten (haaveillahan aina saa...), mistä päin kaupunkia löysit ruusupuiston?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Montjüic Parkista, käveltiin sinne (tiedäthän se ns. vuori johon menee näköalahissikin). Se oli ekan näköalahissin luona hotellin edessä. Montjüicissa ois kasvitieteellinen ja vaikka mitä mutta sehän on ihan sairaan iso joten mulle riitti tuo ruusupuisto.
   Vinkki:
   Norwegianilla saa suorat lennot (halpayhtiö) Barcelonaan ja jos tilaa hotellin päivää ennen menemistä voi saada jopa 60-70% alennusta 5 tähden hotellista. Me oltiin joissakin 5 tähden hotelleissa alle satasen yöhintaan kun hoksasin tämän systeemin. Booking.comin kautta kun jaksaa vaan odottaa ja selailla ihan joka puolella Eurooppaa.

   Delete
  2. Kiitos vinkistä! Laitan korvan taakse...Nyt en kuitenkaan ole mihinkään lähdössä, kun on kesä edessä Suomessa ♥

   Delete
 3. Beautiful! So sweet & simple. :)

  ReplyDelete
 4. Tervetuloa takaisin kotimaahan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanaa olla täällä kun vihreä elämä taas alkaa:)

   Delete
 5. Beautiful and soft. I love it!

  ReplyDelete
 6. Did you took that picture at that park I mentioned you? Last week I just drove close by and from a far I could see the many roses in there.

  Enjoy the good and beautiful weather in Finland now!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts