Ihminen on väsynyt

Olo on vähän kuin tällä hieman väsähtäneellä kukalla. Oli ihan pakko ottaa tunnin tirsat töitten jälkeen, ei vaan jaksa. Mitä vanhemmaksi tulee sen vaikeemmalta aikaiset aamut tuntuu. Koska se kääntyy siihen kun mummo vainaa oli lehdenjakajaa oottamassa aamu neljältä että tulis jo. Taitaa olla vasta eläkeiän puolella joten ei hyödytä mitään mutta kerkee näkeen ainakin auringonnousut jos ei muuta:)

I'm so tired and I did have to take a nap after work. Older I get more difficult it is to wake for early morning shift to work. I feel like this little tired flower:)

Comments

 1. Beautiful flower. So nice and the composition is the best. Have a nice week to you.

  ReplyDelete
 2. Uups, noi tuota nuokahtanutta päätä.

  Silleen se välillä menee, että oma olo ole ei synkassa muiden kellojen ja toimintojen kanssa. Mulla on poikkeuksellisesti mennyt tämä päivä juostessa toisten asioilla. Ei kai sitten mene kovin pitkään, kun kuukahdan iltaunille. Iltapäivätorkkuja en uskalla ottaa, mä olen jo siinä iässä, että iltapäivätorkut voi vielä yöunet. Kamalaa mitä kummaa ikä teettää ihmiselle...

  Koeta jaksaa.

  ReplyDelete
 3. BIRGITTA-luultavasti ne torkut tappaa mun yöuneni mut pakko oli kun ei vaan jaksa edes puhua. eilisen sinnittelin ilman torkkuja ja kyttäsin iltakuudesta koska saa mennä nukkuun. Olin ihan koomassa eikä mitään jaksanut. On sitä ennekin oltu aamussa ei siinä mitään mut nyt tuntuu erityisen raskaalta. Pari päivää aikaa toeta ja keskiviikkona pitäis herätä jo keskellä yötä töihin....eihän tässä ole eläkkeeseen enään ko n.25 vuotta, lohduttavaa:)

  ReplyDelete
 4. Love the picture-some mornings I feel like that flower too. Hopefully you felt better after your nap!

  ReplyDelete
 5. En edes muista, milloin olisin herännyt aamulla virkeän ja levänneen oloisena. Ehkä kesälomareissulla...

  Tämän harmaan ajan voisi viettää muissa maisemissa. Jos vaan voisi. Voiko koskaan?

  ReplyDelete
 6. So pretty! I think I'll go have a nap now . . .

  ReplyDelete
 7. Päikkärit on parasta ja ne pitää ihmisen kauniina! Noin niin ku sisältä ;)

  ReplyDelete
 8. What a gorgeous composition Henrietta!
  Have a great start to your week!

  ReplyDelete
 9. Preciosa imagen,una textura muy delicada!! En realidad me encantan todos tus trabajos!.Buen comienzo de semana, un abrazo.

  ReplyDelete
 10. Se kääntyy siihen sitten, kun ei enää tartte herätä aikaisin. Mulle aamuherätykset oli aina tosi vaikeita, nyt kun ei tartte mennä mihinkään, olen aina vain aikaisemmin hereillä. Mutta tosin olenkin jo mummo. ;)

  Ooops...meinasin ihan unohtaa tähdellisimmän, aivan ihana kuva. :)

  ReplyDelete
 11. Josku pikku päikkärit tekevät terää, kunhan eivät kestä puolta tuntia pidempään:)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts