Long live the QueenCopenhagen

Comments

  1. As I've gotten older I've learned to embrace things of old. This is a great example of royal tradition.

    ReplyDelete
  2. Näitähän kavereita ei saa ilveilemään millään konstilla. Yrititköhän edes ;-)

    ReplyDelete
  3. Birgitta- en yrittänyt mut sain ne karjuun mulle. Niillä alkoi se kävelyrituaali ja mä nojasin linnan seinään ja kuvasin. Koska olin kameran takana luulin olevani näkymätön enkä tajunnut et ne yritti viittoa mua pois tieltä, kun en reagoinut ne alkoi karjua. Mies sitten huusi suomeksi mulle että olen tiellä ja älysin posket punaisena väistää ennenko oisivat lintanneet mut seinään:) Kyllä hävetti kuinka sain kaiken huomion käännettyä itteeni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts