I can't add pictures!!!!

I can't add pictures, anyone have same troubles?!

Comments

 1. yes, I had this problem too...so I liked up my image in the HTML mode. It worked!

  ReplyDelete
 2. Minäkin sain tiedon että * click the EDIT HTML * tab , you can upload there . Ystävä Illinoisista kertoi .

  ReplyDelete
 3. I just uploaded one so I don´t seem to have the same trouble (right now at least) - but I hope it works out FAST! It worries me, maybe it will spread..! :-(

  ReplyDelete
 4. Ärsyttävää... ihmettelin aiemmin miksi monet valittivat bloggerin toimimattomuudesta ja ongelmista, mutta nyt niitä tuntuu olevan jatkuvasti...

  ReplyDelete
 5. Okey thanks it is not just me:)
  Näitä ongelmia alkaa oleen ihan liian usein, onneksi tämä on ilmaista hommaa muuten olisin vaihtanut jo alustaa mutta inhoan wordpressiä.

  ReplyDelete
 6. Mä yritin html koodilla tuoda ja se onnistuis mutta kuvista tulee niin pieniä vaikka otan kooksi suuren. Taidan odotella siihen asti että alkaa homma pelittään kunnolla, toivottavasti ei tule pitkä blogitauko. Tekniikka mättää aina.

  ReplyDelete
 7. Kuvaa saa siinä lisäystavassa suurennettua nurkasta vetämällä, ainakin ennen sai:)

  ReplyDelete
 8. Kävin vielä kokeilemassa ja siinä kyllä tulikin kuvaa klikkaamalla ne samat kokovalinnat kuin tavallisessa lisäyksessä... Eli ladatessa tulee pieni, mutta sitten voi isontaa.

  ReplyDelete
 9. Voi, kuinka kurjaa, ei oo kiva, kun on jatkuvia ongelmia bloggerissa..Kaikesta huolimatta, ihanaa juhannusta toivottaa romulyyli-riitta.

  ReplyDelete
 10. Juu. On se semmoista, että aina jossakin on jotain hämminkiä. No, todellakin, onneksi tämä ei maksa mitään, siks näitä ongelmia varmaan tuleekin...?

  ReplyDelete
 11. Hi Henrietta,
  Oh, how annoying. I hate when things are not working.
  Well, have a wonderful Midsummer!
  Hugs,
  Ingrid xx

  ReplyDelete
 12. Right there with ya! So frustrating. Glad you blogged it because I thought I was the only one. I do not know how to do a HTML load because I don't. Will keep trying.

  ReplyDelete
 13. I can't add pictures either - it was working just fine last night but this morning, nothing doing. Glad it is not me either, thanks for asking!

  ReplyDelete
 14. Yep, same here...then I tried to do a words only post, and only the post's title showed up but not any of the content! Am about to try the posts again to see if it's worked itself out (like everyone else, I'm glad it wasn't just me ;D)

  ReplyDelete
 15. oh my god I hope it solves quicly!!!
  I don't have that problem.

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts