Deeper and deeper

 Nyt ollaan ihan päivänliljan iholla, todella lähellä ja olen aivan innoissani näistä melkein abstrakteista kuvista. Innostuin oikein tosissaan tästä tutkielmista ja voisin kokeilla lisää mutta nämä päivänliljat taitaa olla melkein viimeiset kukkijat pihallani jotka sopii tähän tarkoitukseen. Tarkennus on todella minimalistinen mutta juuri epätarkat alueet ovat parhaita. Epätarkkuus sekoittaa värit toisiinsa ja luovat ihan oman kuvansa. Ihanaa kun pitkästä aikaa saa jotain hieman erilaista ja on vielä ihan täbänä omista kuvistaan, rakastan yli kaiken tuota ensimmäistä kuvaa :)
Ihanaa viikonalkua!

Now we really go under the skin, deeper and deeper into the Daylily. I really love these almost abstract pictures. The focus is tiny, really tiny but the best part is the unfocused areas where the colours get mixed and creates their own picture.
Have a great start to new week!

Comments

 1. Beautiful abstract images, Henrietta :-). Lovely work!

  ReplyDelete
 2. How lovely! And how lovely that you have eyes to see it! And help others to see it too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you ju-north. I really hope I can give some inspiration to fellow bloggers, that is why we do this, right :)

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos Mörökölli, aina tämä sun ihana bloggaajanimi saa mut hymyilemään :)

   Delete
 4. Valtavan kauniita kaikki, mutta ensimmäinen on kyllä oikein erityisen upea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sirpa. Sullekkin iskee ensimmäinen niinko mullekkin. Se ei näytä enään edes valokuvalta ennemmin ehkä joltain värilliseltä röngtenkuvalta tai jotain :) Voi tätä onnistumisen iloa :)

   Delete
 5. Minulla ei ole kuin yksi päivänlilja, jota kuvata: se on parvekkeella ruukussa, sillä mökin kukkapenkissä olleet komeat kukkanuput päätyivät peurojen vatsaan. Arvaa, kirosinko, kun näin varrentyngät! Koskaan aiemmin eivät ole päivänliljoja syöneet, mutta näköjään kerta se on ensimmäinenkin. Nuo ovat kyllä huippukuvauksellisia kukkia ja sinun tutkielmasi värikylläisyydessään ja abstraktiudessaan upeita!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts