The Tall Ships Races Helsinki

Kävin tänään ostamassa uuden objektiivin 40-150 mm ja oli sit kunnon putki millä zoomailla Hietalahdessa. Pari purkkia oli jo saapunut Tall Ship tapahtumaan mutta taitaa ne kauneimmat ja isoimmat olla vasta tulossa (tai tulivat illalla!) Kiva nähdä hieman menoa ja kansainvälisiä ihmisiä Helsingissä, viikonloppuna kaupunki oli tyhjillään kun osallistuin Photo walk Helsinkiin. 

I bought new objective 40-150 mm and here are some shot what I took today. 

Comments

 1. Ajattelin käydä Hietalahdessa pyörähtämässä tänään laivoja katsomassa. Turussa olimme kymmenisen vuotta sitten Tall Sips Racessa ystävien purjelaivaa katsomassa, oli ihan hieno tapahtuma.

  ReplyDelete
 2. Ja hienosti zoomailtu:)
  Minäkin tarvisin putken, jolla voi ottaa kuvia vähän kauempaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei maksanut kun 149 joten se on mun kesälahjani itselleni. Eihän se nyt mitään huippuluokan obiska ole mut kiva kun pääseee hieman lähemmäs kauempaa.

   Delete
 3. Nice storytelling!
  Have a wonderful summer :-)))
  All the best :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Lis same to you, enjoy the light and warm:)

   Delete
 4. Hienoa tulosta uudella putkella. Aiotko mennä katsomaan värisavutulitusta huomenna illalla? Se kuulostaa kiinnostavalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai tänään perjantaina olis jotain värisavuilotulistusta tallshipisssä?!! Pitääpä käydä heidän sivuillaan katsoon ohjelmaa. Saattashan sitä mennä kuikuileen jos tylsää ei mulla ole mitään suunnitelmia.

   Delete
 5. Hienot ja persoonalliset kuvat otitkin uudella putkella.
  Itse olin torstaina, kipeä käsi ja pilvinen sää - no joo.
  Tänään olis klo 21,00 se värisavutulitus, tiedä jos jaksaa uudelleen sinne. Mutta ainakin odotan innolla sinun kuvia siitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No katotaan nyt jaksanko lähteä ja millaiseksi tuo ilmakin muuttuu, tuntuu että vettä tulee koska vaan. Espoossa kyllä saiskin tulla, rupee olemaan niin kuivaa.

   Delete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts