Hurts so Good

 
Käväsin Hämeenlinnassa ja tapasin uuden kaverin joka on innostunut valokuvaamisesta. Käveltiin Aulangolla auringonlaskun aikaan ja suunnistettiin johonkin päin Hämeenlinnan maanseutua etsimään lehmiä. Lehmät kuvattu jalustalla muut käsivaralla. Noista golfkentän kastelukuvista olisi voinut saada upeita jos ois ollut se jalusta...se oli tottakai autossa:) Lehmäbongaus oli hauskaa mutta taivas oli niin pilvessä ettei kuu antanut valoa joten rupesi näkyvyys olemaan hieman heikkoa kameran takaa. Taisin hieman innostua tästä alkuyön aikaan kuvaamisesta mutta täytyy myöntää että seuraavana päivänä olin tosi väsynyt ja unirytmit meni taas ihan sekaisin. Oli muuten hauskaa kuunnella kun ammut ölisi muuten hiljaisessa yössä toisilleen, niitä oli siinä aika monella laitumella ympäriinsä että se oli todellista dolby surround ammuntaa. Niin hieno ja kaunis kesäilta kaikkinensa että sattuu hyvästi!
Upeeta viikonloppua ihmiset, ottakaa ilo irti pienistä asioista:)

I drove to Hämeenlinna to meet this new friend of mine who wants to learn how to take pictures. We walked around The Aulanko and I gave her some tips how to use her camera with manual settings. The sun was just getting down so the light was beautiful and Aulanko is so beautiful place. After sun went down we drove to country to find some cows, I really wanted to see some cows and try to shoot them. The sky was so cloudy that moon didn't gave any light so it was kind of difficult to see throw the viewfinder but I got some shots. It was fun and the whole night was beautiful, I enjoyed so much.
Have a wonderful weekend my friends and remember the little things, take a moment, look around and find your happiness from there!

Comments

 1. These are wonderful. Just love the first 2 shots.

  ReplyDelete
 2. Upea tunnelma noissa kuvissa. Olisi hienoa jos oppisi joskus kuvaamaan silleen omaksi iloksi.Viikonloppuja.

  ReplyDelete
 3. Upeeta. Noi lehmät on kuin taianomaisessa satumaassa.
  Iloitaan viikonlopusta

  ReplyDelete
 4. Hienot kuvat sait otetuksi,
  kyllä kannatti sekoittaa vähän unirytmiä...

  ReplyDelete
 5. Valtavan upeita....tuo tekosaaren silta...ihan uskomatonta 8-O

  ReplyDelete
 6. These are wonderfull pictures ,i can really get a feeling of the special light
  during the northern night.

  ReplyDelete
 7. Yes...I love wandering with the idea of finding something to photograph. I think you have more interesting possibilities than I do! Do love your POV in the bridge photo, Henrietta. And I've already commented on the Hereford cows with your Facebook post. ;-)

  ReplyDelete
 8. Mustakin olis ihana valvoa myöhään luontoa seuraten, mutta se unirytmi... Kun väsyneenä on niin tylsää. Ja töiden puolesta kun joskus joutuu valvomaan enemmän kuin jaksaisikaan. Niinpä normisti yleensä nukkumaan ja reippaana aamusta ylös;)

  ReplyDelete
 9. Hallo,
  dies sind ganz wunderbare Aufnahmen!
  Liebe Grüße,*Manja*

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts