Aulanko


Edellisessä postauksessa puhuin siitä kuinka kuvaaminen ei aina ole minulle vain näkemäni toistamista. Nämä kuvat taas ovat sitä näkemäni toistamista minun tyylilläni. Kuvat ovat Hämeenlinnasta Aulangolta, kaunis paikka joka ei koskaan jätä kylmäksi kesäaikaan. Silloin kun kuvaan ajatuksena toistaa näkemääni haluan jakaa näkemäni kauneutta teidän kanssa. Aulanko on kuvattu miljoonaan kertaa mutta jokaisella on oma näkemyksensä asioista mutta näkemällä samoja kuvia toisen näkökulmasta saattaa hoksata jotain mitä ei ole itse nähnyt. Minusta olisi tosi mielenkiintoista laittaa 10 ihmistä samalle hehtaarin alueelle kameroiden kanssa ja tutkia kuinka erilaisia kuvia saisimme samoista näkymistä aikaan!

These pictures are from my old hometown Hämeenlinna, there is this beautiful place called Aulanko which is worth visiting if you ever come to Finland. Here is english website if you want more information about the place.

Comments

 1. Ihania kuvia, tunne katsella näitä oli jotenkin erilainen kun olin itse mukana. Ja että paikka on noinkin tuttu, ikuistettuna kaunis. Joka kerta kun olen Aulangolla haluaisi napsia kuvia, mutta se että ottaa noin kuin sinä ajatuksella niissä on eri luonne. ihania, kiitos.

  ReplyDelete
 2. Saako kysyä minkä merkkisellä kameralla saa tämän tasoisia kuvia? Upeita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä saa:) Kamerani on Olympus OM-D E-M5 mutta myös kuvankäsittelyllä on osansa, eivät ole suoraan kamerasta ulos tulleita kuvia niin kuin ei mikään kuvani ole. Näitä on säädetty Lightroomissa, skarpattu, säädetty sävyjä, valkoisia ja tummipäitä jne.

   Delete
 3. Piękne i niesamowite zdjęcia z ciekawych miejsc. Trzecie zdjęcie od końca mnie zachwyca. Pozdrawiam.
  Kaunis ja upeita valokuvia mielenkiintoisia paikkoja.Kolmannessa kuvassa lopusta minun herkkuja. Yours.

  ReplyDelete
 4. Kuvaat niin syvällisen kauniisti, pidän juuri siitä, että kuvaat sitä mitä et näe. Kiitos!
  Ansku

  ReplyDelete
 5. Every time you woo me here with your latest magnificent images, I have to click on the LinkWithin thumbnails and well you know what that means...........hours on the Mac as I keep scrolling back and back overwhelmed all the time at your photos!

  Thank you Henrietta for sharing your camera/lens info, I shall definitely check them out.

  This post, again awesome images, love every one, too hard to choose a favorite! Aulanko will be on my list for that visit to Finland some day - I have another Finnish friend who wants me to visit!

  So many places, so many photos awaiting, not enough time (or money!) sadly, but I have been blessed with seeing so much of this vast planet, and with my recent Jan trip to Antarctica I've now done all seven continents.

  Happy day - Mary

  ReplyDelete
 6. ...ganz, ganz wundervolle Foto`s / Eindrücke!^^
  Liebe Grüße,*Manja*

  ReplyDelete
 7. Beautiful! I'll have to add it to my ever growing list. I absolutely love the horses, and the gorgeous reflection shot. And those birds almost look like they have a cape on them!

  ReplyDelete
 8. Mmmmm....wonderful light and feel to your images, well done!!
  Hope you have wonderful days .-)
  All the best :-)

  ReplyDelete
 9. Hyvä idea. Kenties jossain vaiheessa siellä pyörii 10 erilailla pukeutunutta ihmistä, erilaiset etsimet silmillään ja lopputuloksena on kuvakavalkaadi vailla vertaa =)

  Pidän erityisesti tuosta toisesta kuvastasi. Mahtava! Mahtava! ja vielä kerran Mahtava =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts