The Sagrada FamíliaPääsiäisteemaan sopii hyvin näyttää hieman kuvia Antoni Gaudín kuuluisasta Kirkosta. Kuvat on otettu viime toukokuussa ja näiltä osilta kirkko on valmis. Edelleenhän siellä rakennuspuuhissa ollaan ja kuka tietää kuinka kauan, osittain taitaa olla jo restauraation paikkaakin. Kirkkoa on alettu rakentamaan 1882 joten pitkä projekti. Sisätilat olivat hyvässä kunnossa, vain pari rakennustelinnettä siellä täällä. Sisätilojen kokonaisuuden pystyi nyt hahmottamaan kunnolla. 
Paikka on aivan uskomaton jossa ei katseltava lopu kesken. Eniten minua kiinnosti valon ja muodon leikki. Seisoin keskellä lattiaa ja katselin kuinka valo leikki seinien/katon muodoissa ja kuinka lattialle heijastui valon ja varjon tanssi. Jos olet menossa käymään, mene ajan kanssa, pysähdy, sulje ajatuksesi ympäröivistä ihmisistä, katso ylös ja nauti. On vain sinä ja valo maailmankaikkeidessa.
Toinen kerta laitan lisää kuvia joissa näkyy hieman muutakin.
Hyvää pääsiäistä.

Lisätietoa  Sagradasta täällä.

These are from Antoní Gaudí's church The Sagrada Família in Barcelona. The work on a grand scale has begun on March 1882, think about that! It is a loooong project and still going on. The inside interiors were quite finished when I visited there. It is amazing place where is so much to look at. The most impressive thing to me was the light, how it played with the shapes of roof, walls and floor. It is like watching dancing. If you are ever going there, take your time, stop your thoughts, close the other visitors from your mind, look up and enjoy the play of light.
Happy Easter everyone!

More information about The Sagrada Família here.

Comments

 1. Excellent, composition, color, texture and very interesting angels you shoot from.
  Have a wonderful Easter!
  All the best.

  ReplyDelete
 2. Rauhoittavia kuvia. Oikein hyvää pääsiäistä sinulle, Henrietta!

  T. Sari Puumulista

  ReplyDelete
 3. so Wonderful, simply wonderful. Happy Easter

  ReplyDelete
 4. Upeat kuvat hienosta kirkosta! Omasta siellä käynnistä on jo muutama vuosi aikaa, pitäisi varmaan taas käydä katsomassa mitä on tapahtunut. Ulkopuolella kävin hiljattain, ja se keskitornikin alkaa olla jo aika korkea! Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
 5. Beautiful images...brilliant photography.

  ReplyDelete
 6. On se ihmeellinen sisältäkin. Minä muistan hämmästelleeni ulkopuolelta kirkon moninaisia torneja, niiden värikkäitä ja monipuolisia yksityiskohtia. Käydessämme Sagrada Familiassa, kirkon sisällä törötti nostokurki, joten itselläni ei ole mitään havaintoa sisätiloista, tuskin pääsimmekään sinne. No, edistyköön rakentaminen, tuonne vielä joskus menen uudestaan ja huolehdin , että kamerastani eivät akut lopu kesken ihmeellisyyden, kuten viimeksi, kun olin pääsemässä ylös torniin. Niin minun tapaistani onnenkantamoista matkassa. (Olimme muuten osittain työnantajasi rahoittamalla matkalla. Lainasimme kotimme rosoista pihapiiriä Telakan kuvauksiin ja saimme hieman matkarahaa palkkioksi).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä hämmästelin ulkopuolella kanssa niitä seinän "koristeita"ja figuureja. Mietiskelin kuinka edellä aikaansa Gaudi on ollut koska mä näin kaikista scifileffoista "tuttuja" hahmoja". Gaudi oli kyllä nero ja en osaa edes ajatella mitä hänen mielessään on liikkunut koska tuo kirkko on niin nerokas kunnianosoitus maailmalle:)

   Delete
  2. Minusta se on ihan käsittämätön paikka,
   vähän niinkuin G:N puisto ylhäällä kukkulalla
   ja ne rakennukset, joissa hänen kädenjälkensä näkyy.
   Onneksi keskuusdessamme
   elää aina joitakin tavallisuudesta poikkeavia kummajaisia.
   Enpä tiedä, saavatko he aikanaan ansaitsemaansa arvostusta,
   vai kateutta ja kummasteluja, mutta onneksi jälkipolville jää
   vain nuo ihmeteltävät asiat. Tykkään niin.

   Delete
 7. Special these close up pictures. We are visiting the Sagrada Familia in May.

  Greetings,
  Filip

  ReplyDelete
 8. Oh, Henrietta, I love the tones and angles. Beautiful.

  ReplyDelete
 9. Ihan uskomaton kirkko ! Todella upea.
  Ihania nuo edellisten postaustesi kuvatkin. Niitä katsellessa ihan sielu lepää : )
  Hauskaa pääsiäistä !

  ReplyDelete
 10. Komeita kuvia! Tuolla tulee niska kipeäksi :)

  Elementsistä ei taida löytyä tuota öljyvärinamiskaa, mitä olit käyttänyt edellisen postauksen kukkakuvissa? En ainakaan itse löytänyt. Harmi. Olisi ollut kiva kokeilla. Jälki on mielestäni kiehtovaa, varsinkin kukkakuvissa.

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  ReplyDelete
 11. Mielettömän upeat kuvat ja ihana sävy niissä! Kävimme koko perhe Barcelonassa pari-kolme vuotta sitten, mutta Sagrada Familia jäi väliin, koska lapset oli mukana ja ramppasimme muutenkin niin monessa paikassa; Park Quëllissä, Casa Milassa, Montjuïcilla jne, jne.

  ReplyDelete
 12. Impressive! These are most beautiful photos of Sagrada Familia I ever seen!!! The real theater of shapes and shadows

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts