Keukenhof, Holland

Kevättä odotellessa pari kuvaa viime keväältä Keukenhoffista. Joitakin tulppaanikuviahan olen postannut sieltä mutta tälläisiä hieman laajempia kuvia en ole näyttänyt. Keukenhof aukeaa yleisölle 21 maaliskuuta, kuinka ihanaa olisi taas päästä tuonne maanpäälliseen taivaaseen. Onneksi huomenna alkaa orkideanäyttely Helsingin talvipuutarhassa joten taidan mennä sinne tunnelmoimaan ja kuvaamaan.

In Finland we still have so long time for spring that I show you some pictures from Keukenhof 2012. It would be so wonderful to go there again this year or every spring. I will never forget that experience of being there and I know I will go back...some year.

Comments

 1. BEAUTIFUL! I love all of the colors and am sure it smelled amazing! I would want to go back too if I were you! Hope you can soon!

  ReplyDelete
 2. Näyttää todella maanpäälliseltä taivaalta.
  Minä kyllä ihan varmaan vielä joskus lähden tuonne.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä sinne pitäisi lähteä yhdessä kukkahullujen naisten kans. Pitäisi kerätä hyvä porukka ja lähteä yhdessä. Sano vuosi ni mie järkkään:)

   Delete
  2. Ei o totta. Mie oon heti mukan.
   Mie nyt oon niin huono päättämään mittään.

   Delete
 3. Before I read what you posted, I thought you had traveled to Holland again...and I thought it was already spring! Beautiful images, Henrietta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Keukenhof opens it's doors 21 of March, it is quite early spring even there (I think...)

   Delete
 4. Byłam tam dwa lata temu i są tam tak cudowne widoki, że człowiek czuje sie jak w raju. Pozdrawiam.
  I was there two years ago and there are wonderful views so that a person feels like paradise. Yours.

  ReplyDelete
 5. Wau, kiitos kuvista! Tuonne olen halunnut pitkään! Voisi sanoa, että olen vähän kateellinen :)

  ReplyDelete
 6. These scenes are amazing, the first and last look like heaven. How wonderful it must be to walk in places like this.

  ReplyDelete
 7. Absolutely stunning photos, Henrietta!!! The first one is my favorite. One day you will go back. Maybe we'll meet up!! xo

  ReplyDelete
 8. Thank you for sharing this! It brings my memories back also, from about 10 years ago... Such a wonderful place to celebrate the spring!!!

  ReplyDelete
 9. I would think I was in heaven if i saw this, truly wonderful. Hope you get to go back.

  ReplyDelete
 10. Beautiful tulips....wow!!
  The last picture is really pulling my eye into the s curve of flowers....cool. Like a symphony....and the second photo is a "mmmmmmmm...." one :-)
  Here in Oslo we only have ice and cold weather....like you in Finland.
  Thanks for sharing the beauty!!
  Have a wonderful weekend :-)
  All the best.

  ReplyDelete
 11. Oh wow, what an absolutely glorious site!! Just simply beautiful, as always is your work!!

  ReplyDelete
 12. Hollannin alkukevät ottamassa nyt pahasti takapakkia, pohjoisen kylmä ilma leviämässä sinnekin. Olen menossa Amsterdamiin ensi viikolla pariksi päiväksi. Päivälämpötilaennuste nollan kieppeillä.
  Terkkuja ex-työkaverilta seinän toiselta puolelta :o)

  ReplyDelete
 13. Voi, miten upealta siellä näyttää :) Joskus tuonne tahtoisin minäkin. Odotsn jo innolla myös orkideojasi täällä!

  ReplyDelete
 14. Mahtavia kesäisiä kuvia, näistä tulee niin kova kesäfiilis, että saisivat sulattaa lumet nyt äkkiä jo pois täältä meiltä. Vai ovat orkideat saapuneet talvipuutarhaan, niitä pitää käydä katsastamassa, kun ikkunalla ei juuri nyt kuki kuin yksi oma kappale =)

  Ihanaa loppuviikoa sinulle =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miten sen saa kukkiin:) Mulla on yks kpl jonka viskaan kohta roskiin kun en jaksa katsoa sitä raakkua.

   Delete
  2. No, mä annan orkideoille vettä korkeitaan kerran viikossa, joskus kahden viikon välein. Aikoinaan jaksoin upottaa kukat altaaseen 20 minuutiksi, mutta nykyään annan vain ruukkujen väliin (mulla on suojaruukut) vettä ja jos sitä on jäljellä vielä 20 minuutin jälkeen, niin kaadan lopun veden pois.

   Olen ostanut Mikkelin suunnalta Janhuan Orkidearanta Oy:stä aitoa orkidearavinnetta (heillä on hauska iso orkideakasvihuone, jossa voi kyläillä). Jauhepussin he lähettävät varmasti postissa, jos haluat tilata, puh. 0500-723864. Tätä ravinnetta annan joka toinen kastelukerta. Talvella pidän muutaman kuukauden lepotauon ravinteista, mutta kukat kukkii siltikin.

   Jos kukat ovat eläneet elämänsä ja tipahtaneet pois, niin kukkavartta ei tarvitse leikata, muulloin jos se kuivuu kokonaan kuolleeksi. Kastelulla ja ravinteilla orkideat mulla ainakin kukkii tosi pitkään. Välillä kukka lepää, mutta yleensä jokin toinen kukkii sillä aikaa.

   Mulla ei selviä mitkään muut kukat hengissä kuin orkideat, kaikki muut kuolee kastelun puutteeseen, heh heh. Parvekekukkiakin hankin sen mukaan, miten sitkeitä ne on.

   Älä siis heitä kukkinutta orkideaa pois, vaan anna sille mahdollisuus =)

   Delete
 15. Kiitos kasvihuoneiden Keukenhoffin kukkaloisto on aina taattu. Ei täällä kukkapelloilla kyllä vielä näy mitään väriä (ei edes vihreitä orastavia alkuja). Osaa tuo kevät olla niin arvaamatonta aikaa. Joskus on maaliskuun lopussa jo täysi kukkaloisto ja joskus saa odottaa huhtikuun loppuun...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvittelin että edes orastusta olis jo mutta hyvä jos ei ole saattaa se kylmärintama tulla sinnekin.

   Delete
 16. Ihana uskomattoman kaunista, ihan vaan voisi istua ja katsella....

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts