Matkakuume


Barcelona

Pariisi/Paris

 Bryssel/Brussels

Amsterdam

Noordwijk Netherlands

Kööpenhamina/Copenhagen

Pyydettiin postaamaan matkailusta ja mikäs sen parempaa, meikäläisen mielihommaa. Seuraavana kohteena vuorossa on Lissabon, uusi paikka uudet muistot ja kesällä on vuorossa Berliini tyttöporukassa, uutta sekin.
Rantapallolta tuli mielenkiintoinen linkki jonka otsikkona oli Hampurin kansainvälinen puutarhanäyttely 26.4.-13.10.2013. Siellä on ilmeisesti 80 puutarhaa joiden avulla voi "kiertää" maailman. Pitää tutustua asiaan hieman tarkemmin josko olisi sellainen johon on ihan pakko päästä jos rahat riittää. Tietääkö joku onko tuo jokavuotinen vai ihan uusi?! Anyway linkki sivustolle jos joku kiinnostui puutarhamatkasta igs 2013.
Tässä on listausta suosituista matkakohteista jos joku ei osaa päättää minne haluaisi tripadvisor. Mun omalla listalla ei ole Euroopan ulkopuolisia kohteita koska en jaksa lentää pidemmälle. Odotan edelleen hiukkaskiihdytinmatkailua jolloin pääsen Uuteen-Seelantiin, Japaniin katsomaan kirsikkapuiden kukintaa ja Meksikoon kuvaamaan upeata värimaailmaa. Kiihdytintä odotellessa olisi ainakin Lontoo (kallis) ja Praha listallani näin ens hätään. Haaveilu on jo puoli matkaa:)

I was asked to blog about traveling fever which I have. Next I'm going to Lisbon and in summer I will go to Berlin with my girlfriends. This Lisbon trip is very important to me as symbol of my "new" life. You never know what comes to you when you travel by yourself :)Comments

 1. Hello, dear Henrietta, Your photos are fabulous! I know traveling is so important and this next trip will be a great adventure for you. Have a lovely weekend and Good Luck! xo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you darling, my adventure started in total heavy rain. I was all wet as was my suitcase outside and inside:)

   Delete
 2. Hui, mitkä kuvat. Olisi pitänyt jo otsikosta osata varoa, tässähän meinaa iskee heti matkakuumetta päälle ;) Mulla seuraava kohde on Kroatia kesäkuussa. Barcelonassa en ole käynyt, mutta kovasti tahtoisin....

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kroatiassa on niin ihanan puhdas meri ja on kaunista. Mä olen ollut muksuna siellä Jugoslavian aikaan ja aikuisena kerran rantalomalla mutten muista enään paikan nimee. Dubronvik olis kiva käydä katsoo joskus.

   Delete
 3. Täälläkin on matkakuumetta. Kuitenkin on tiedossa Kreetan matka vapuksi. Sinne voi mennä ihan ruuan vuoksi vaan. Barcelonaan vois kyllä mennä uudestaan,uudestaan. Arkkitehtuuri on ihan uskomatonta. Haluaisin nähdä enemmän erilaisia paikkoja, jos olis vaa varaa.

  Ateenassa on tullut käytyä 3 kertaa, vaikka kaupunki ei ole kovinkaan kaunis. Mutta vanha kaupunki ja Pireus ovat kivoja paikkoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kreetalle voi myös mennä ihan nauttimaan lämmöstä ja auringosta. Kreikkalainen feta ja ruskeat oliivit on maailman parhaita. Ateenassa en ole koskaan käynyt, yllätys ettei se ole kaunis, kuvittelin että olisi ihana kun ajattelee Kreikan historiaa ja kaikenmaailman Afroditea sun muuta (ehkä taas olen vaan romantikko)

   Delete
 4. Oh my, what a beautiful set of wonderful places!!

  ReplyDelete
 5. You make every and any city look great with your photos. They all are so beautiful.
  I hope you enjoy Lisbon so much and also Berlin! Hope you are also having a great Easter.

  Hugs from Girona.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you darling:) I think I will love Lisbon have a great Easter too.

   Delete
 6. Beautiful photographs! Took my breath away! You are so talented Henrietta xo

  ReplyDelete
 7. Upeita näkymiä!

  Uskon, että pitämään Lissabonista. Olin siellä aikoinani pidemmän aikaa opintoihini liittyen. Historia on siellä läsnä monessa paikassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luulen kanssa että rakastan Lissabonia, kauniita rakennuksia ja puistoja:)

   Delete
 8. Matkakuume nousee täälläkin, lentoliput Pariisiin ostettu:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, Luxemburgin puisto Pariisisssa on aivan ehdoton. Siellä on upeat istutukset ja maailman kaunein valo.

   Delete
 9. Upeita paikkoja oletkin kolunnut Euroopassa ja tallentanut noita kauniita näkymiä meille mullekin ihailtavaksi.
  Kiitos!

  ReplyDelete
 10. Each city has its own beauty. Thanks for sharing that beauty with us. Enjoy Lisbon.

  ReplyDelete
 11. Amazing series! Congrats Henrietta!

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts