Few tulips from Keukenhof 2012


Ei mennyt lauantain bloggaritapaaminen ihan niinkuin Strömsössä meikäläisen osalta, eli bloggarit oli hukassa enkä saanut yhteyttä heihin. Sattumalta tapasin Rouva Pionin Kaikenkirjavaa blogista ja sovitusti yhden fb-kaverin jolta olen saanut taimia joten ei ihan hukkaan mennyt lauantai. Näyttely oli melko vaatimaton viimevuotiseen verrattuna ja paikka tosi huono käytävällä, mikä lie syynä etteivät saaneet samaa tilaa kuin viimeksi! Se että viime vuonna kävi Keukenhoffissa on myös tehnyt minusta hieman suuruudenhullun, pari tulppaania ei enään tunnu missään kun niitä on nähnyt miljoonia. Surullista mutta totta. Hyvää viikonalkua, minä lipitän kuumaa mehua ja yritän pitää flunssan poissa, kurkku vaan on tulessa.

My blogger meeting on Saturday didn't go so well, I didn't see them at all and I didn't get touch with them that I could ask where they were. I was so looking forward that but what could I do, I hope next time I will see someone:) Here are few gorgeous tulips from last year in Keukenhof. Have a great week, it is freaking cold here in Finland.

Comments

 1. Ei lumonnut Tulppaanien lumo-näyttely minuakaan :) Olen käynyt kerran Keukenhoffissa - sinne meinaan totisesti mennä joskus uudelle visiitille. Siellä totisesti riittää ihasteltavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä meinaan kans vielä mennä uudestaan joskus, on se sellainen paratiisi:)

   Delete
  2. Tyhmä kysymys, mikä on Keukenhoff...?

   Delete
  3. Tuija oletko vakavissasi, kirjoitappa googleen Keukenhof ja pyörry. Jos haet mun blogista sanalla Holland tulee kaikki mun Keukenhof postaukset esiin ja näet mitä siellä on, n. 5 miljoonaa sipulikukkaa:)

   Delete
  4. No niin googletettu on..ja voi yhren tähren sentään...niin kuin sanoin, mää pyörtyisin ihan ensiksi tuosta huumasta. Olis todellakin ihanaa päästä tommoselle reissulle.

   Delete
 2. Love the textures, colors and competition.
  Very well done, again :-)
  Have a wonderfuk week.
  All the best.

  ReplyDelete
 3. Jos on kerran päässyt Mersun makuun, ei Lada tunnu enää miltään. Vai kuinka? :-) On täällä kyllä kevät niin törkeän myöhässä että ei ihan vähään aikaan pääse kukkaloistoja ihailemaan, muuta kuin siellä Keukenhoffissa, kiitos kasvihuoneiden.

  On nuo tulppaanit nättejä :-)
  t. Katja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin se on täälläkin, viime vuonna tähän aikaan maasta puski ensimmäisiä kukkia ulos aurinkoisilla paikoilla ja nyt on vaan -20 pakkasta, hitto tätä meininkiä. Totta on kun mersun makuun päässyt:)

   Delete
  2. Heh..no itse olin vähän samaa mielipuolta, että aika vaatimaton näyttely, yhtään noi upeaa tulppaania, siellä ei ollutkaan. Mutta paikkahan oli ihan käymisen arvoinen, kaikkinensa. Mä en edes tiennyt mitä odottaa....

   Delete
  3. Käymisen arvoinen ilman muuta ja ihana hengitellä kosteaa, lämmintä ilmaa samoin kuin talvipuutarha.

   Delete
 4. Tämä pitkä kevään odotus tekee vielä kaiken vaikeammaksi. Tekisi jo mieli karjua, että kevät tänne ja heti. D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiedän, tuntuu ihan mahottomalta kun on tämä hiton korkeapaine meneillään ja niin kylmä.

   Delete
 5. Sooooo stunning - you always get the essence of the flower. You are so amazing Henrietta.

  ReplyDelete
 6. Ihania, ihania - mutta vielä pari vuotta, ennenkuin saa mitään tuollaisia katsella. Kiitokset pitkästä kommentista pari päivää sitten - olen kirjoittanut kaikenlaista artikkelia kone savuten, ja en edes saanut vastattua... Ei täällä tropiikissa tosiaan tarvitse loppuelämää olla, ja useimmiten on vielä niin ihanaa, ettei pitäisi valittaa. Joskus vain iskee kova kaipaus, niinkuin varmaan kaikilla, pitää vain yritää pitää se kurissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valittaa saa jos huono päivä ja ikävä, johonkin se pitää purkaa mutta kuten sanottua aina pääsee takaisin:)

   Delete
 7. Sulla on ollu vähän suuremmat karkelot noiden sipulikukkien kanssa. Nää kuvat on kyllä hätkähdyttävän upeita. Mua piristää jo ihan muutama sipulikasvi omalla ikkunallakin. On ne niin ihania! =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Karkelot oli isot viime keväänä mutta tänä vuonna saan ihan tyytyä oman pihan tulppaaneihin ja olen niistäkin onnellinen paremman puutteessa:)

   Delete
 8. Ooh, mitä kuvia! Aloin jo mielessäni suunnitella Hollannin reissua ensi keväälle. Siellä taitaa olla muutama tulppu enemmän kuin tuolla näyttelyssä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. On siellä pari enemmä:) Jos suunnittelet matkaa tuonne yövy siinä jossain Lissessä että voit olla ainakin paripäivää kiertelemässä. Se on niin iso alue että 4 tunnin retki ei riitä.

   Delete
  2. Hyvä tietää. Hyvin sisäänajetut kengät saattavat olla myös viisas valinta :)

   Delete
 9. Harmi ettet saanut meitä kiinni, kiva olisi ollut nähdä.

  ReplyDelete
 10. Nuo alimmaiset tulppaanit on upeita. En muista nähneeni tuollaisia.

  Arvaan, ettei nämä meidän pienimuotoisemmat näyttelyt oikein kohauta, mutta hyvä, että löysit sieltä ystävät. Pidä itsestäsi nyt huolta, tuuli ja viima on täällä niin kova, että ei ihme jos flunssa yrittää puskea.

  ReplyDelete
 11. Kerrassaan upeita kuvia. Tykkään..

  ReplyDelete

Post a Comment

Thank you-kiitos-tack-merci-danke schön
Your comments brightens up my day:)

Popular Posts